You are here: Home » Beauty » MÁDARA Daily Defence créme

MÁDARA Daily Defence créme

geschreven door Constance

Het gaat kouder worden en dan het is erg fijn om een créme te hebben waarmee je in 1 klap veel van je ongemakken kan verminderen.

De Mádara Daily Defense Créme is een all-over-body crme die helpt om droogheid en ruwheid van de huid te verzachten en de huid beschermt tegen ruwe wind en kou. Ingrediënten zoals vitaminerijke bergframbozen en duindoorn olie verzacht, hydrateert en herstelt je huid. De créme helpt oa. om gesprongen en gebarsten lippen te genezen, je nagelriemen te verzachten en je kan deze créme ook gebruiken voor kleine kinderen. Kortom het is de ideale créme voor alle droge plekjes in je gezicht, op je handen en voeten en de rest van je lichaam.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com