You are here: Home » Beauty » Natuurlijke huidverzorging van MÁDARA

Natuurlijke huidverzorging van MÁDARA

geschreven door Constance
madara

Meer en meer worden ‘natuurlijke’ huidverzorgingsproducten ontwikkeld en dat geldt ook voor MÁDARA. Dit is een organische cosmeticalijn uit Letland.

De naam MÁDARA verwijst naar een mysterieuze plant die al eeuwenlang gebruikt wordt door alle wijze vrouwen uit het Hoge Noorden. MADARA cosmetics bevat alleen biologisch gecertificeerde ingrediënten, zoals bloesems en kruidenextracten. En sinds kort heeft de MADARA Time Miracle anti-aging special lijn voor de rijpere huid gelanceerd.

Allereerst is er het Time Miracle Cellular Repair Serum waarbij berkensap (dat zeer effectief werkt bij het verjongen van de huid) helpt de huidcellen te beschermen tegen veroudering en andere schadelijke invloeden van buitenaf en tevens wordt de celgroei gestimuleerd. Maar je hebt de keuze uit nog 5 andere serums.

De Daily Defence Cream beschermt je huid tegen uitdroging en de diverse weersinvloeden. Gescheurde lippen, kloofjes en gebarsten nagelriemen zijn verleden tijd dankzij ingrediënten zoals de Noord-Europese braam en duindoornolie. Deze crème is geschikt voor alle leeftijden en kan op je gezicht, lichaam en handen gebruikt worden. (Hierover lees je morgen meer.)

Tenslotte zijn er nog 2 heerlijke hand & body soaps; Cranberry & Juniper en Cloudberry & Oatmilk. Deze bodybars zijn ouderwetse zepen maar met een nieuw effect. Beide Hand & Body Soapbars hebben een reinigende en een verzachtende werking en ruiken ook nog eens super lekker.

Alle MÁDARA cosmetics producten zijn EcoCert gecertificeerd, dierproefvrij en soms ook glutenvrij en notenvrij. De verpakkingen van MÁDARA cosmetics zijn milieuvriendelijk en recyclebaar

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com