You are here: Home » Accessoires » HEMA introduceert kaars met een verhaal

HEMA introduceert kaars met een verhaal

geschreven door Constance

Omdat sommige kaarsen minder geliefd zijn in hun 1e leven, gunt HEMA ze nu graag een 2e. Vanaf vandaag verkoopt HEMA (in 75 filialen) daarom een gerecyclede kaars gemaakt van oude HEMA kaarsen. Deze kaars is gemaakt in samenwerking met Kaarsenmakerij De Punt. Deze dagbesteding van Amerpoort biedt mensen met een verstandelijke beperking de mogelijkheid om mee te doen in de maatschappij.

In kaarsenmakerij De Punt zijn oude HEMA kaarsen om gegoten tot nieuwe kaarsen met een onmiskenbaar HEMA design. Doordat de makers hun naam op de verpakking van de door hun gegoten kaarsen hebben gezet, is elke kaars uniek. De kaars is verkrijgbaar in de kleuren wit en okergeel en kost € 5,00.

Wat is de missie van Amerspoort; Samen werken aan een goed leven voor mensen met een verstandelijke beperking. Zij werken daaraan met cliënten en met iedereen die voor hen belangrijk is: familie, buren en vrijwilligers. Zodat zij net als anderen mee kunnen doen in de samenleving. Dit doet men in Utrecht, Flevoland en in ’t Gooi.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com