You are here: Home » Accessoires » December cadeaumaand; A Glittery Christmas met Cellularline

December cadeaumaand; A Glittery Christmas met Cellularline

geschreven door Constance

De dagen worden korter, de Sint is alweer bijna terug naar Spanje en de eerste kerstbomen zijn alweer te koop en men voorspelt een witte Kerst. En natuurlijk horen bij de december maand cadeautjes, heel veel cadeautjes. Cellularline heeft 4 nieuwe smartphone-accessoires, die het goed doen bij vrienden en familie.

Wie aan kerst denkt, denkt aan glitters. Welkom in een winterwonderwereld vol glitter met de glinsterende Selfie Case! Dankzij de harde oppervlakte kan het hoesje stevig vastgemaakt worden aan glazen wanden en spiegels: de familieselfie maken was nog nooit zo eenvoudig en leuk! Het schokdempende frame van het hoesje, gemaakt uit gripmateriaal, garandeert een veilige greep en de bescherming van het apparaat, zelfs als je kleine nichtje er per ongeluk mee gooit. Beschikbaar in diverse glamour-kleuren: zilver, goud, roze en zwart, voor de iPhone SE/5s/5, iPhone6/6s en iPhone7.

De Handy Wing Active is niet alleen leuk om te geven maar zorgt er ook nog eens voor dat je familie en vrienden veilig thuiskomen tijdens de donkere winterdagen. Deze handsfree oplossing is uitgerust met een One Hand Gravity System waardoor de ondersteuning van het toestel uit zichzelf aanpast en de telefoon met één handbeweging in en uit de houder gehaald kan worden. En nu kan iedereen mee zingen met ‘I’m driving home for Christmas…’ en tegelijkertijd veilig rijden zonder kans op verkeersboetes.

Tijdens de feestdagen staat natuurlijk een familiebezoek op het programma. Wat er gelukkig niet op staat, is een lege batterij dankzij de FREEPOWER SLIM. Niet alleen leuk voor je neef of schoonzus, zelfs je tante krijgt dit liever dan de standaard cadeaukaart die weer in de la blijft liggen. De kleine, ultradunne powerbank met een oplaadvermogen van 5000 mAh (dat is veel) en halveert daarmee de tijd die nodig is om je telefoon volledig op te laden. Deze losse accu’s zijn verkrijgbaar in sneeuwwit, winters blauw, klassiek zwart en in de hippe kersttrend: lime groen.

Liever een klassieke kerst? Met de SENSATION CASE is de iPhone van je familie goed beschermt tegen vallen en stoten tijdens een winterwandeling. Gemaakt van siliconen en specifiek ontworpen voor iPhone 7, iPhone 8 en iPhone X is er voor iedereen een geschikt model. En hadden we al gezegd dat door de soft touch afwerking je telefoon erg comfortabel in de hand ligt? De iPhone-hoesjes bieden maximale veiligheid en bescherming. De hoesjes zijn verkrijgbaar in de kleuren: blauw, zwart, roze en rood.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com