You are here: Home » Gadget nieuws » Philips lanceert de draadloze SpeedPro Max steelstofzuiger

Philips lanceert de draadloze SpeedPro Max steelstofzuiger

geschreven door Constance

Een stofzuiger met een snoer? Dat is toch zo 2017, want in 2018 zuigen we snoerloos, want op een snellere manier schoonmaken, wie wil dat nou niet? De nieuwe SpeedPro Max van Philips is dé uitkomst in drukke levens waarin stofzuigen niet te veel tijd mag kosten. Je haalt met de SpeedProMax de snelle steelstofzuiger met 360°-mondstuk in huis en houd tijd over voor leuke dingen. Het 360°-mondstuk neemt met iedere beweging, zelfs achterwaarts en in hoeken, nog meer stof en vuil op en is geschikt voor alle typen vloeren dus van mondstuk wisselen is dus niet meer nodig.

Verder zorgt de PowerCyclone 8-technologie, Philips’ krachtigste technologie voor stofzuigers zonder zak, voor langdurigere en grotere zuigkracht. De SpeedPro Max biedt tot wel 65 minuten schoonmaakplezier voordat hij weer moet worden opgeladen. En wist je dat de meeste snoerloze stofzuigers alleen voorwaarts stof en vuil opzuigen, terwijl je van nature tijdens het stofzuigen ook een achterwaartse beweging maakt? Daarom maakt de SpeedPro Max in alle richtingen schoon, en dat scheelt tijd! Het 360°-mondstuk verzamelt het stof en vuil namelijk van alle kanten, bij elke beweging. Zelfs langs de randen van muren en in de hoeken. Deze 360°-zuigkracht wordt mogelijk gemaakt door de digitale PowerBlade-motor met ongekend hoge luchtstroom (>1000 l/min). Handig is dat deze motor is voorzien van Smart Power Control, 3 snelheden die met één druk op de knop eenvoudig ingesteld kunnen worden.

De SpeedPro Max bevat Philips’ beste technologie voor stofzuigers zonder zak: de PowerCyclone 8-technologie. Deze technologie zorgt voor langere en grotere zuigkracht omdat stof en lucht efficiënt worden gescheiden. Het is de eerste keer dat deze technologie in een snoerloze steelstofzuiger is geïntegreerd. Met de hoogwaardige 25,2 V lithium-ionbatterijen heb je tot 65 minuten schoonmaakplezier voordat de snoerloze steelstofzuiger weer moet worden opgeladen. Het geïntegreerde display laat zien hoeveel batterij je nog over hebt voordat hij weer moet worden opgeladen.

Stofzuigen in de smalste hoekjes of onder lage bedden of banken wordt met de SpeedPro Max een fluitje van een cent. Met de afneembare handheld unit met borstel heb je namelijk twee stofzuigers in één. Deze unit is geïntegreerd in de steel en met één klik te gebruiken. Zo heb je de accessoires altijd bij de hand. Daarnaast kan de steel volledig horizontaal bewegen. Moeite om stof, pluizen, haar en kruimels te zien onder banken of bedden? Met de LED-lampen in het SpeedPro Max-mondstuk is dat verleden tijd.

De SpeedPro Max is hygiënisch te reinigen door de uniek ontworpen en makkelijk te verwijderen stofemmer. Zo heb je geen last meer van vervelende stofwolken als de emmer wordt geleegd. Daarbij is deze nieuwe Philips steelstofzuiger voorzien van een verwijderbare roterende borstel die eenvoudig schoon te maken is. Door de geavanceerde filtering worden allergenen en bacteriën opgevangen zodat er tijdens het stofzuigen schone lucht uit het apparaat wordt geblazen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com