You are here: Home » Gadget nieuws » Wiko introduceert de View2 serie smartphones

Wiko introduceert de View2 serie smartphones

geschreven door Constance

Wiko introduceerde, afgelopen week, de View2-smartphoneserie op Mobile World Congress 2018 (MWC). Deze geheel nieuwe serie bestaat uit 2 smartphones met een 19:9-breedbeeldscherm: de View2 en de View2 Pro.


De View2-serie haalt het meest uit zijn innovatieve design, omdat de gebruikersinterface het volledige scherm in beslag neemt. Het resultaat? Je beleeft apps nog intenser. Een inkomend gesprek of een volgend muzieknummer kiezen is geen probleem, de strook op het scherm verschijnt automatisch zodra het nodig is. Wat overblijft is een totaalscherm om te blijven genieten van wat je aan het doen bent. Vanaf het moment dat je een van de smartphones vasthoudt, zal vooral het design je opvallen. Met nog meer scherm is er nog minder rand. De View2-toestellen liggen comfortabel in de hand. Van films en games tot Pinterest en blogs: de breedbeeldervaring is compleet.

Van landscape shots tot scherpe zelfportretten en met weinig of veel licht; het vastleggen en delen van dat ene moment is met de View2-serie geen enkel probleem. De View2 is uitgerust met een 13-megapixel camera aan de achterzijde. En de View2Pro heeft zelfs een duale 16-megapixel camera met Sony IMX499-lens aan de achterzijde. En is er weinig licht? De camera aan de voorzijde is uitgerust met Big Pixel-technologie en een f/2.0-diafragma zorgt voor 4 keer zo veel natuurlijk licht. Big Pixel verbetert de lichtinval door pixels opnieuw in te delen: vier pixels zijn samen één. Het resultaat is dat je beschikt over vier keer zo veel fotosensitiviteit voor heldere foto’s. De View2 Pro-camera aan de achterzijde heeft een ultragroot f/1.75-diafragma om de lichtinval nog meer te optimaliseren. Hierdoor zie je nog meer detail en kleur bij weinig licht. De Super Phase Detection Auto Focus (PDAF) blinkt daarnaast uit in donkere omstandigheden.


De View2-collectie beschikt over een combinatie van Instant Multi-beeldverwerking en Blurless. Hierdoor wordt vervaging en ruis in een foto automatisch gereduceerd. Kortom: de perfecte oplossing voor trillende handen en bewegende foto-subjects, zelfs in slechte lichtomstandigheden. Beide opties zijn standaard ingeschakeld, waardoor de camera 5 foto’s achter elkaar neemt en het toestel zelf de beste uitkiest. Het vastleggen van al je vrienden op de foto is vanaf nu nog eenvoudiger. De 120-graden groothoeklens – alleen beschikbaar op de View2 Pro – aan de achterzijde stelt je hiertoe in staat. Het grotere perspectief resulteert ook in ongelooflijke landschapsfoto’s. Een andere optie is de zogenaamde live portretvervaging op de View2-serie. Hierdoor vervaagt de achtergrond van je foto en legt het toestel de focus op het door jouw gekozen object. Bovendien maakt de View2 Pro gebruikt van live artistieke vervaging op de duale camera aan de achterzijde, wat zorgt voor een effect van topkwaliteit. Vergeet niet om de foto naar een nog hoger niveau te tillen met Face Beauty – beschikbaar op beide toestellen – voordat je hem deelt op sociale media.

Je maakt ook eenvoudig filmopnamen met de camera aan de voorzijde. Zowel de selfie- als de achterzijdecamera bevatten FHD-videostabilisatie om schuddende beelden te voorkomen. Dankzij de Live Auto Zoom-optie hoef je enkel rond jouw object of persoon te lopen om hem automatisch te volgen en  in te zoomen. De overgangen tussen breed en smal bijsnijden vindt soepel plaats. Voeg ook cinematografische effecten toe om je video’s er nog beter uit te laten zien. Zeg nou zelf: niets is zo intens als slowmotion en je kan ook kiezen voor versnelde scènes op met de Time Lapse-optie.

De Google Foto app is jouw fotogalerij en met deze app sorteer je beelden, herkent mensen, plaatsen en dingen. Voeg in de app filters toe, vervaag de achtergrond, snijd foto’s bij of draai de ze direct om. De wijzigingen worden toegepast maar kunnen op elk moment ongedaan worden gemaakt. En dit alles met een ongelimiteerde opslagruimte en eenvoudige deelmogelijkheden.

De View2 heeft de krachtige Qualcomm Octa-Core-processor, ondersteund door 3GB RAM op de View2 en 4GB RAM op de View2 Pro. In combinatie met de 3.000 mAh-accu zorgt de processor ervoor dat je weinig batterij verbruikt. Na uitgebreide 24/7-softwaretests in het Wiko-lab is het zeker dat je meer dan een volledige dag kunt bellen, sms’en, mms’en, delen, browsen, muziek afspelen, video opnemen, gamen en e-mailen. Alles loopt soepel en naadloos, zelfs als je switcht tussen apps. De 4G LTE Category 6 maakt snel streamen en downloaden mogelijk voor zelfs de meest veeleisende gebruikers. De View2 is voorzien van 32GB ROM-geheugen en de View2 Pro van 64GB ROM. Hierdoor is er ruim voldoende opslagruimte voor al je hoge-resolutiebeelden. Vergroot deze ruimte nog verder met 128GB en 256GB microSD-kaarten.

Dankzij Face Unlock krijg je in minder dan een seconde toegang tot je telefoon door er eenvoudigweg naar te kijken. Pak je telefoon op en het toestel opent automatisch de gezichtsherkenning. De ingebouwde NFC-chip maakt contactloos betalen, eenvoudig koppelen en inchecken mogelijk.

Het opvallende design van de View2-serie is slank, gestroomlijnd en nog robuuster. Jij matcht jouw stijl met een stijlvolle metalen behuizing en een chroom-effect in elegante kleuren. Pas ook je homescherm aan met bijvoorbeeld een vastgelegde seconde uit een video. Deze seconde dient vervolgens als jouw live wallpaper. Het ultraresistente glas heeft een anti-vingerafdruklaag en een 2.5D-design voor een perfecte aanraakgevoeligheid.

De op maat gemaakte hoes past perfect en biedt bescherming. Tegelijkertijd kun je de strook bovenin het scherm gewoon blijven zien. Kies ook voor een robuuste, schokabsorberende beschermhoes met een transparante achterkant. De schokbescherming dient ook als een ergonomische grip. De Pro-case, alleen beschikbaar voor View2 Pro, biedt geavanceerde bescherming omdat hij is versterkt met een nog krachtiger, dubbel materiaal. Deze case heeft een rookzwarte, transparante en harde achterkant.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com