You are here: Home » Accessoires » HEMA helpt de Sint en de Kerstman op weg

HEMA helpt de Sint en de Kerstman op weg

geschreven door Constance

Sinterklaas en de Kerstman komen er weer aan. En voor veel mensen is december de gezelligste tijd van het jaar: sfeerlichtjes, samenzijn, lekker eten en uiteraard veel cadeaus. Ook dit jaar helpt HEMA om voor iedereen een geschikt cadeau te vinden. En vergeet jezelf natuurlijk ook niet. Bij HEMA vind je een breed scala aan presentjes waar voor iedereen wel wat tussen zit.

Voor iedereen die gek is op alles wat met beauty te maken heeft, heeft HEMA de heerlijkste verwenproducten. Een kant-en-klaar beautypakket weggeven is leuk, maar het is nog veel leuker om het pakket zelf samen te stellen. Mixen en matchen! Shower mousse, bodylotion, bodymist, scrubs, handcrèmes, maskertjes, bruisballen, lippenbalsem en handzeep. Nieuw zijn de handige badschuimshakers: schudden en aan badwater toevoegen. Het schuim zorgt voor een zachte en gladde huid en is geschikt voor dagelijks gebruik.

Voor alle luxepaardjes heeft HEMA schitterende cadeaus met glitter en goud. Van vlinderdassen tot aan glittersneeuwbollen en mini cavaflesjes. Ook heel chique: een heupflacon, een moneyclip of een gouden palmboom flesopener.

Voor alle zoetekauwen heeft HEMA heerlijk snoepgoed in feestelijke geschenkverpakkingen. Van chocoladerepen in mooie doosjes tot aan vrolijke snoepflessen. Nieuw zijn de kant en klare bakmixen in potjes met gouden deksels. Er is onder andere een mix voor bavarois cheesecake en voor kruidennoten. Ook nieuw in het assortiment zijn de luxe blikken met karamel fudge. Daarnaast zijn er fortune cookies en adventkalenders met lekkernijtjes verkrijgbaar.

Voor de keukenprinsen en -prinsessen is er een mooie collectie met gedetailleerde illustraties van zeedieren. Juist dat wat je elke dag in de keuken gebruikt, mag er best bijzonder uitzien. Al is het zoiets kleins als een vormpje in een pollepel. HEMA’s kookcadeaus vallen op door een pittig kleuraccent, een bijzondere vormgeving, een grappige functie – als het maar anders is. En waardoor je elke kookliefhebber even van de kook brengt. Daarnaast is er ook nieuw keukengerei met een kerstthema.

HEMA heeft niet alleen voor iedereen een passend cadeau, maar ook als het om inpakpapier en cadeauverpakkingen gaat, ben je bij HEMA aan het juiste adres. Er is een uitgebreid assortiment inpakpapier, cadeauverpakkingen en cadeaulint, strikjes, stempels, stickers, cadeaulabels, washi-tape en andere accessoires waarmee je van ieder cadeau iets feestelijks en unieks maakt. Ben je niet zo creatief of heb je weinig tijd? Voor de snelle inpakker heeft HEMA een ruim aanbod in kant-en-klare cadeauverpakkingen, bestaande uit cadeaudoosjes, cadeauzakjes en -tasjes in verschillende formaten en dessins. Daarmee pak je cadeaus in een handomdraai feestelijk in. Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com