You are here: Home » Beauty » December Feestmaand; Beauty Kitchen cadeautips

December Feestmaand; Beauty Kitchen cadeautips

geschreven door Constance

Verras je geliefden en vrienden met een originele kerstverrassing van Beauty Kitchen. Zoals een leuk cadeautje voor in de kerstsok of een extra speciaal geschenk van Beauty Kitchen onder de kerstboom is 100% uniek, 100% natuurlijk en 100% effectief.

The Ultimate Invent Your Own Beauty Products Kit bevat een receptenboekje en alles wat je nodig hebt om je eigen beautycreaties tot leven te laten komen. Maak zelf je 100% natuurlijke, 100% effectieve Beauty Kitchen crèmes, lotions, maskers, balsems en nog veel meer! De recepten leiden je stap voor stap door het bereidingsproces. Inclusief ideeën hoe je met verse producten uit je koelkast of ingrediënten uit je keukenkastje jouw ultieme persoonlijke beauty recept kunt maken, zoals grapefruit body wash.  In het kleurrijke blik vind je tevens een assortiment flesjes, potjes en ‘made by me’ labels om je creaties te personaliseren.

Handgemaakte toilettasjes met daarin Abyssinian Oil huidverzorging, gemaakt van unieke materialen! Restjes Tartan stof uit de werkplaats van de oudste Schotse kiltmakers ter wereld. Alle toilettasjes zijn uniek: geen twee zijn hetzelfde. In het tasje zitten drie topproducten uit de Abyssinian Oil serie van Beauty Kitchen: Facial Cleansing Balm, Aroma Facial Concentrate en Facial Moisture Cream (elk 50ml) voor alle huidtypen.

Een cadeau dat je een goed gevoel geeft omdat je niet alleen een geweldig huidverzorgingsset cadeau doet, maar tegelijkertijd de Seahorse Trust ondersteunt door een zeepaardje voor 4 maanden te adopteren (Seahorse Trust lidmaatschap in de verpakking). Wist je dat er wel 54 soorten zeepaardjes zijn? Omdat de meesten worden bedreigd, werkt de Seahorse Trust er hard aan deze prachtige dieren te behoeden voor uitsterven. Seahorse Plankton #SaveStan Skincare Treasures bevat 3 Seahorse Plankton toppers voor je huid: High Definition Facial Oil (15ml), Everlasting Radiance Moisturiser (50ml) en 5 Minute Miracle Mask (50ml). De Seahorse Trust stuurt je geregeld updates over het geadopteerde zeepaardje.

Love Me Princess Kisses Bath Bombs zijn het perfecte geschenk voor prinsessen die een beetje aandacht nodig hebben. De baby bombs hebben de vorm van een hart en zorgen voor een bad dat heerlijk naar warme patchouli en kaneel geurt. De essentiële olien koesteren je huid op natuurlijke wijze. De bruisende harten kun je ook neerleggen in de douche of in een glas met water om je zintuigen te prikkelen en je te vervullen met een gelukzalig (kerst)gevoel.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com