Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • De Rituals Advent Kalenders zijn er weer De Rituals Advent Kalenders zijn er weer
  • Kerst op tafel met HEMA Kerst op tafel met HEMA
  • IKEA start weer met de Kerstboom voor 1 piek actie IKEA start weer met de Kerstboom voor 1 piek actie
  • IKEA meets IJsland IKEA meets IJsland
  • IKEA inspireert haar wintercollectie op IJsland IKEA inspireert haar wintercollectie op IJsland
shoppen

Calling Christmas helpt je met de kerststress

Ben je dol op kerst maar heb je altijd last van kerststress? Vanaf nu is een stressvolle kerst verleden tijd met de kerstservice van Calling Christmas. Dit is thuisservice die verschillende diensten aanbiedt om ervoor te zorgen dat alle voorbereidingen voor een mooie en ontspannen Kerst vlot en moeiteloos verlopen. Calling Christmas verzorgt alle decoratie en styling en realiseert de ultieme kerstsfeer binnen en buitenshuis.

De kerstservice bestaat oa. uit; het afleveren en decoreren van kerstbomen, het ‘kerstklaar’ maken van het gehele huis, het kopen van cadeaus voor geliefden, het feestelijk verpakken van cadeaus, het stylen van de kersttafel en zelfs het schrijven en versturen van handgeschreven kerstkaarten.


Het uitbesteden van kerstvoorbereidingen is in steden als New York en Londen niet ongebruikelijk. Calling Christmas lanceert deze kerstservice in Nederland voor iedereen die tussen alle werk en sociale verplichtingen door geen tijd of zin heeft om zijn huis kerstklaar te maken en kerstinkopen te doen. Calling Christmas speelt hiermee in op de groeiende trend van het vergroten van geluk door het creëren van meer vrije tijd. Uit diverse recente onderzoeken is gebleken dat mensen gelukkiger zijn als ze geld uitgeven aan een tijdbesparende dienst.

Deze kerstservice lanceert op het juiste moment met nog maar een kleine 2 maanden te gaan tot aan Kerst. Calling Christmas werkt met veel persoonlijke aandacht en oog voor detail. De kerstservice wordt custom-made op de wensen van de klant afgestemd. Niets staat een magische kerst nog in de weg en start Dream of a White Christmas!

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?