You are here: Home » Accessoires » Fossil lanceert 2 hybride dames smartwatches

Fossil lanceert 2 hybride dames smartwatches

geschreven door Constance

Het Franse horlogemerkFossil lanceert de 2 kleinste hybride smartwatches voor dames, tot nu toe: de Q Neely en Q Jacqueline en zij integreren technologie en een nieuwe functionaliteit in het klassiek ontworpen Fossil-horloge.

De hybride smartwatches zijn voorzien van een 3.6 millimeter case, beschikken over Fossil’s subtiele, elegante ontwerp en bieden ontelbare mogelijkheden voor personalisatie, waaronder uitwisselbare bandjes in leer, siliconen en roestvrijstaal.

Net als de andere hybride smartwatches van Fossil gaan analoog design en slimme connectiviteit bij Q Neely en Q Jacqueline hand in hand. Je kan eenvoudig verschillende tijdzones toevoegen en uit een lijst snelkoppelingen 3 naar voorkeur kiezen om bijvoorbeeld je smartphonecamera en muziek te bedienen, of je telefoon te laten rinkelen wanneer je deze kwijt zijn.

Daarnaast is Fossil Q app sterk verbeterd. Een update voegt een gebruiksvriendelijkere, gestroomlijnde gebruikersinterface toe en maakt het homescherm opgeruimder: vanuit daar zijn de populairste functionaliteiten, waaronder bewegingsdata, aanpasbare notificaties en shortcuts snel te bereiken. Dat zorgt voor een intuïtievere gebruikerservaring. De meest belangrijke updates zijn de nieuwe aangepaste snelkoppelingen, waarmee je snel je reistijd of geschatte aankomsttijd op een vooraf ingevoerde locatie kan zien. Een stopwatch kan met één druk op de knop worden aangezet. Daarnaast zijn fitnessfunctionaliteiten verbeterd in de laatste update: door de unieke visualisaties zie je snel je voortgang en doelen naarmate de tijd vordert. De app werkt met Android 5.0+ en iPhone 5/iOS 9.0+.

Belangrijkste functionaliteiten: batterijduur tot 6 maanden, afhankelijk van gebruik. Gefilterde notificaties, trillingen en wijzeranimaties. Bewegingstracking van stappen, calorieën en afstand, slaaptracking en aanpasbare doelen. Automatische tijdinstelling in andere tijdzone en aanpasbare knoppen en snelkoppelingen, waardoor je snel de informatie kan zien die je nodig hebt, zoals: reistijd, datum, bewegingen, 2e tijdzone, telefoon laten overgaan, muziek bedienen en foto’s nemen. Door de oplichtende wijzers kan je ook ’s nachts zien hoe laat het is.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com