Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Kom in de vakantiestemming met de IKEA SOMMAR collectie 2019 Kom in de vakantiestemming met de IKEA SOMMAR collectie 2019
  • December tip; vogels voeren, juist met Kerst December tip; vogels voeren, juist met Kerst
  • Plantronics introduceert 5 nieuwe headsets Plantronics introduceert 5 nieuwe headsets
  • Balkonieren met hortensia’s Balkonieren met hortensia’s
  • HEMA viert de lente HEMA viert de lente
  • Philips lanceert de draadloze SpeedPro Max steelstofzuiger Philips lanceert de draadloze SpeedPro Max steelstofzuiger
shoppen

Verlicht je balkon, tuin of terras met de draadloze Lucis lamp

Waar je deze zomer ook bent, jij hebt altijd en overal verlichting met de draadloze Lucis Lamp. Een picknick in het park, een boottocht met vrienden of in een tentje op Lowlands: met de draadloze Lucis LED Lamp van Innovative Brands heb je overal licht.

De mobiele Dutch Design Lamp brandt met slechts 4 uur opladen tot wel 80 uur, biedt je de keuze uit meer dan 16 miljoen kleuren en is waterdicht. Of je nu binnen of buiten bent, de compacte lamp gaat overal met je mee naartoe. Van een gezellige avond op het balkon tot een romantische date onder de sterrenhemel of als nachtlampje voor de kinderen in de caravan.

Na 4 uur is de lamp volledig opgeladen en geniet je tot 80 uur van sfeervol licht en met de touch sensoren is de lamp van kleur te veranderen en eenvoudig zachter of juist feller te zetten. De lamp aan- of uitzetten? Gewoon even drie keer schudden! De Lucis Lamp kan tegen water en vuil en kan dus zonder problemen mee naar een pool party, boottochtje of strand.

Vakantieplannen? Dan mag de Lucis Lamp zeker niet in je bagage ontbreken. De lamp is de ideale reisgenoot, helemaal in combinatie met de nieuwe travel kit. Deze nieuwe accessoireset bestaat uit een handige draagzak, een haak om de lamp op te hangen, bijvoorbeeld in je tent of aan een boomtak, en een dop waarmee je de lamp eenvoudig op iedere fles zet: van een wijnfles tot een fles gin.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?