You are here: Home » Gadget nieuws » Philips Sonicare AirFloss Ultra

Philips Sonicare AirFloss Ultra

geschreven door Constance

Een gezonde mond is heel belangrijk want als je mond én tandvlees in goede conditie zijn, heeft dit een positief effect op de rest van je lichaam. En dat kan je bereiken met tandenpoetsen maar ook hoort een dagelijkse flossbeurt hierbij. En speciaal voor iedereen die geen zin of tijd heeft om te flossen er is de Philips Sonicare AirFloss Ultra.

De nieuwe AirFloss Ultra reinigt krachtig en veilig tussen de tanden én op de lastige plekjes, met behulp van lucht en (mond)water. Nog nooit was het zo makkelijk om een gezonde gewoonte te starten. Door de unieke microdruppeltechnologie duurt het slechts 60 seconden om je hele gebit goed te reinigen. Bovendien helpt AirFloss Ultra om gaatjes te voorkomen en tandplak effectief te verwijderen. De AirFloss Ultra is eenvoudig in gebruik en door de verschillende standen, geheel af te stemmen op jouw eigen voorkeuren.

Het apparaat beschikt over een aantal verbeterde features:
Hij heeft een nieuwe hoogwaardige spuitkop en door de krachtige lucht- en microdruppeltechnologie wordt tandplak nog effectiever en efficiënter verwijderd;
Je kan met de Triple-burst technologie kiezen uit  één van de drie standen. Pas de krachtige spray naar wens aan door op de startknop te drukken of deze in te houden en kies voor enkele, dubbele, drievoudige of continue automatische bursts;
Je kunt het reservoir vullen met water, mondwater of een combinatie hiervan en het reservoir is maar liefst 50% groter dan bij de vorige versie.

De Philips Sonicare Airfloss Ultra is er in het wit, roze en zwart en incl. minimaal 1 handvat, 1 spuitkop en 1 dockingstation. Er zijn ook versies met een spuitkophouder en 2 spuitkoppen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com