Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Dyson V8 oplaadbare steelstofzuiger Test; Dyson V8 oplaadbare steelstofzuiger
  • Dyson lanceert de V8 draadloze stofzuiger Dyson lanceert de V8 draadloze stofzuiger
  • Dyson Cinetic Big Ball TM stofzuiger zet zichzelf weer rechtop Dyson Cinetic Big Ball TM stofzuiger zet zichzelf weer rechtop
  • Test; Dyson V6 Fluffy Test; Dyson V6 Fluffy
  • Test; Dyson V6 Fluffy Test; Dyson V6 Fluffy
wonen

Test; Dyson V8 Absolute draadloze steelstofzuiger

Afgelopen week is ie bij mij afgeleverd, de allernieuwste Dyson V8 Absolute draadloze steelstofzuiger. Zoals jullie weten heb ik vorig jaar al de Dyson V6 Fluffy draadloze steelstofzuiger getest en de V8 is het verbeterde ‘zusje’ van de V6.

dyson-v8-absolute

Er zijn 2 V8 modellen, de Absolute en de Absolute+. Het verschil tussen de Absolute en de Absolute+ zit hem eigenlijk alleen in de accessoires want de basis, de steelstofzuiger zelf, is exact hetzelfde.

In de doos van de Absolute zit de steelstofzuiger, een combinatie-accessoire, een kierenzuiger, het oplaadstation, een gemotoriseerde miniborstel, een vloerzuigmond met zachte roller en een direct aangedreven vloerzuigmond. In de doos van de Absolute+ zit de steelstofzuiger, het oplaadstation,  een verlengslang, een combinatie-accessoire, een kierenzuiger, de gemotoriseerde miniborstel, een vloerzuigmond met zachte roller en de direct aangedreven vloerzuigmond.

xl_dyson-v8-accessoires

De V8 heeft een nieuwe motor gekregen en in de speciale ‘boost’ modus heeft ie een zuigkracht van 115AW tov. 100 AW (V6). Ook hoeft de V8 minder snel in de lader, want er zitten nieuwe batterijen in en nu kan je gem. zo’n 40 minuten lang je huis, je appartement of kantoor zuigen. En je krijgt een waarschuwing wanneer je accu weer opgeladen moet worden, je kan dan nog 7 minuten door. En ook is het opvangbakje van de V8 groter dan die van de V6 en gaat het leegmaken van de stofbak ook een stuk gemakkelijker.

Ik ga nu natuurlijk aan de slag met de V8 Absolute en binnenkort volgt mijn uitgebreide review.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?