You are here: Home » Ladygadgets » Test; Dyson V8 Absolute draadloze steelstofzuiger

Test; Dyson V8 Absolute draadloze steelstofzuiger

geschreven door Constance

Afgelopen week is ie bij mij afgeleverd, de allernieuwste Dyson V8 Absolute draadloze steelstofzuiger. Zoals jullie weten heb ik vorig jaar al de Dyson V6 Fluffy draadloze steelstofzuiger getest en de V8 is het verbeterde ‘zusje’ van de V6.

dyson-v8-absolute

Er zijn 2 V8 modellen, de Absolute en de Absolute+. Het verschil tussen de Absolute en de Absolute+ zit hem eigenlijk alleen in de accessoires want de basis, de steelstofzuiger zelf, is exact hetzelfde.

In de doos van de Absolute zit de steelstofzuiger, een combinatie-accessoire, een kierenzuiger, het oplaadstation, een gemotoriseerde miniborstel, een vloerzuigmond met zachte roller en een direct aangedreven vloerzuigmond. In de doos van de Absolute+ zit de steelstofzuiger, het oplaadstation,  een verlengslang, een combinatie-accessoire, een kierenzuiger, de gemotoriseerde miniborstel, een vloerzuigmond met zachte roller en de direct aangedreven vloerzuigmond.

xl_dyson-v8-accessoires

De V8 heeft een nieuwe motor gekregen en in de speciale ‘boost’ modus heeft ie een zuigkracht van 115AW tov. 100 AW (V6). Ook hoeft de V8 minder snel in de lader, want er zitten nieuwe batterijen in en nu kan je gem. zo’n 40 minuten lang je huis, je appartement of kantoor zuigen. En je krijgt een waarschuwing wanneer je accu weer opgeladen moet worden, je kan dan nog 7 minuten door. En ook is het opvangbakje van de V8 groter dan die van de V6 en gaat het leegmaken van de stofbak ook een stuk gemakkelijker.

Ik ga nu natuurlijk aan de slag met de V8 Absolute en binnenkort volgt mijn uitgebreide review.

Gerelateerde artikelen

2 reacties

Nicole Dingena-Caris 6 december 2016 - 20:25

Ik zou de dyson V8 absolut+ ook wel graag willen uitproberen , als ik hier lees dat deze mevr.al voor de 2de x test. Wij hebben alle soorten vloeren, houten vloer in huiskamer, plavuizen vloer in halletje en toilet, laminaat vloeren in de slaapkamers en op zolder, tegelvloer in de badkamer, en we hebben ook nog een hond en een kat, we hebben dus genoeg oppervlaktes en dieren om te testen !!!

Reageer
El 4 augustus 2017 - 10:31

Die zou ik ook wel super graag willen testen.

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com