You are here: Home » Beauty » Test; Dyson Supersonic haardroger

Test; Dyson Supersonic haardroger

geschreven door Constance

Hij is er; de Dyson Supersonic haardroger. Ik ben bij de lancering, tijdens de IFA in Berlijn, geweest en ik heb deze superföhn eergisteren van Dyson gekregen voor een test. En aangezien dit het ideale cadeau is voor de dames die alles al hebben en voor de heren die hun vrouw een ‘gadget’ cadeau willen doen, heb ik de Dyson Supersonic aan een supersnelle test onderworpen. Zodat de heren nog net op tijd deze gadgetföhn in huis hebben om onder de boom te leggen.

 

Wat zit er in de doos? Allereerst de haardroger zelf, 2 opzetstukken (een waarmee je je haar steil maakt en de andere is een speciaal stylingsopzetstuk, de Styling Concentrator), een diffuser, een speciaal anti-slipmatje (om de föhn op te leggen) en een ophanghaakje. En de opzetstukken & de föhn worden niet warm tijdens het föhnen en je klikt de opzetstukken, dmv. een handig magneetsysteem, heel gemakkelijk op het apparaat. Zonder opzetstuk droogt je haar heel snel.

Met de Dyson Styling Concentrator kan je je haar deel voor deel drogen en in model brengen zonder dat de rest van je haar in de war gebracht wordt. Het Dyson opzetstuk voor glad haar droogt het haar langzaam met behulp van een zachte, brede luchtstroom. En met de Dyson Diffuser gaat je haar ook niet kroezen, en krijg je mooie krullen.

supersonic-met-accessoires

De Supersonic heeft 4 warmte standen (100°C Snel drogen &stylen/ 80°C Normaal drogen/60°C Langzaam drogen/28°C Constant koud) en 3 snelheden, en deze toetsen bevinden zich aan de achterkant van de föhn waardoor je heel gemakkelijk, tijdens het drogen kan wisselen. Verder heeft de haardroger een heerlijk lang snoer waardoor het extra gemakkelijk is om met een stylingborstel aan de gang te gaan. En de haardroger zelf voelt heel licht aan en daardoor ligt ie ook gemakkelijk in de hand. Een ander voordeel is dat ie niet zoveel lawaai maakt als ‘normale’ haardrogers, je kan zelfs een gesprek voeren zonder dat je echt hoeft te schreeuwen.

wp_20161222_09_59_55_pro

Nu  is mijn korte haar heel snel droog dus van oververhitting van mijn haar is geen sprake maar als je lang(er) haar hebt loop je wel die kans. Maar doordat de luchttemperatuur 20x per seconde wordt gemeten wordt beschadiging van je haar door hoge temperaturen voorkomen en krijgt je haar een mooie glans en heb je ook geen last van statisch haar.

your-dyson-supersonic-mobile-bg

 

 

 

Conclusie; als echte Dyson fan waren mijn verwachtingen heel hoog gespannen en de Dyson Supersonic haardroger maakt haar beloftes helemaal waar. Zoals je gewend bent, zijn de Dyson producten altijd flink aan de prijs en dat geldt ook voor de Dyson Supersonic, want deze kost euro 399,00 (en de limited edition die alleen online te koop is, zelfs euro 499,00) Maar dan heb je wel een hele innovatieve föhn waar een team van ontwerpers en ontwikkelaars aan heeft gewerkt. En aan de andere kant moet je het zo zien; als je 8 tot 10 keer naar de kapper gaat of 4 tot 5 keer naar de sauna ben je hetzelfde bedrag kwijt. Deze haardroger kan je dan ook zien als een echte investering voor je haar en is daarom ook hét cadeau om aan jezelf te geven, of nog veel leuker, cadeau te krijgen (bijv. onder de kerstboom).

Gerelateerde artikelen

2 reacties

J.K. 7 augustus 2017 - 08:35

er staat:………….heb ik de Dyson Supersonic aan een supersnelle test onderworpen. Zodat de heren nog net op tijd deze gadgetföhn in huis hebben om onder de boom te leggen. ????? Vroege kerst dit jaar?

Reageer
Constance 16 augustus 2017 - 20:43

Inderdaad is een foutje, excuus. Ik heb een aantal oudere artikelen opnieuw geplaatst aangezien ik op vakantie ging zonder wifi (ja die plekken bestaan echt). Maar aan de andere kant de kruidnoten liggen ook al in de winkels 😉

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com