You are here: Home » Reisgadgets » D-reizen laat je op reis gaan met de D-bag

D-reizen laat je op reis gaan met de D-bag

geschreven door Constance

Heb je nog geen zomervakantie plannen, of gewoon weg geen tijd gehad om te boeken, of wacht je op een mooie last-minute aanbieding? Je kan bij D-reizen terecht voor alle aanbiedingen van alle reisorganisaties. En iedereen die in juli een last-minute vakantie boekt, krijgt bovendien een originele D-bag cadeau.

De D-bag is een ‘shopper meets beachbag’  en heeft een grappig, uniek ontwerp en een afsluitbaar waterdicht vak voor natte handdoeken of zwemkledingen is daarom dé reiscompagnon voor onderweg. Of je nu van duiken, fotografie of relaxen houdt, met 3 verschillende varianten (duikbril, fototoestel, bloemenslinger) is de D-bag een vakantietas voor iedereen. Naast de vrolijke print op de voorkant heeft de tas een praktisch afsluitbaar waterdicht vak en zo blijven je tijdschriften, boeken of tablet altijd droog.

Of de boeking nu online of in de winkel wordt gedaan, maakt niet uit. Bij iedere boeking ontvang je direct de unieke D-bag. Bij een online boeking neemt D-reizen contact op met de klant, zodat deze precies weet waar men de D-bag kan ophalen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com