You are here: Home » Beauty » Test; Sans Soucis DD Daily Defense Concealer Roll-On SPF 10

Test; Sans Soucis DD Daily Defense Concealer Roll-On SPF 10

geschreven door Constance

En zoals jullie inmiddels gewend zijn, heb ik van Sans Soucis weer een aantal producten opgestuurd gekregen voor de maandelijkse Sans Soucis Aquaholic review. En deze keer zijn dat 2 zonneproducten (daarover morgen meer) en de Daily Vitamins DD Daily Defense Concealer Roll-On SPF 10.

Deze roller beschermt, verzorgt en camoufleert donkere kringen onder je ogen en/of fijne lijntjes en rimpels. En als je last hebt van wallen en zwelingen dan helpt de verkoelende massageroller je razend snel. En de handige roll-on applicator zorgt ervoor dat je de concealer gemakkelijk en gelijkmatig aan kunt brengen. Vitamine C, E en abrikozenpitolie conditioneren de huid en zorgen voor een frisse, opwekkende oogopslag en de roller heeft een SPF 10 en is er in de kleuren Light & Dark.

Je kunt deze concealer perfect combineren met de Daily Vitamins DD Daily Defense Creme. Je brengt dan eerst de crème aan en daarna de concealer. Binnenkort lees je meer over mijn ervaringen.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com