You are here: Home » Beauty » Test; Sans Soucis Sun Anti-Age Sun Care

Test; Sans Soucis Sun Anti-Age Sun Care

geschreven door Constance

Behalve huidverzorgingsproducten en make-up heeft Sans Soucis ook 2 verschillende zonneproducten en dat zijn de Anti-Age Body Sun Protection SPF 30 en het After-Sun Repair Mask. Ik heb beide producten ontvangen en aangezien het de afgelopen dagen behoorlijk zonnig is geweest (en blijft) kon ik dus uitgebreid gaan smeren.

Het bodyproduct voorkomt vroegtijdige huidveroudering en geeft je huid een mooie bruine tint en geeft je de perfecte bescherming tegen UVA en UVB straling. De crème gel formule wordt snel opgenomen in de huid en is gemakkelijk en gelijkmatig te verspreiden en de crème laat geen witte substantie achter op de huid.

Het after-sun masker is een intens koel SOS product. Het behoort tot één van de top huidverzorgingsproducten voor na het zonnen. De geïrriteerde huid welke is veroorzaakt door overmatige blootstelling aan de zon wordt gekalmeerd met Aloë Vera en Sepicalm VG, gewonnen uit de waterlelie. De huid ervaart een aangename vermindering van lichte roodheid en irritaties.

Gerelateerde artikelen

1 reactie

Test; Sans Soucis zonproducten - Lifestylelady.nl 18 juni 2017 - 18:00

[…] Test; Sans Soucis Sun Anti-Age Sun Care […]

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com