Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Wijnglashouder voor in de vaatwasser, de Glass Saver Test; Wijnglashouder voor in de vaatwasser, de Glass Saver
  • Cuisinart lanceert een design Juicer Cuisinart lanceert een design Juicer
  • Test: schone vaatdoekjes met Washplate Test: schone vaatdoekjes met Washplate
  • Altijd frisse vaatdoekjes Altijd frisse vaatdoekjes
  • Gadget Test: Eva Solo wijnglasrek voor vaatwasser Gadget Test: Eva Solo wijnglasrek voor vaatwasser
  • Gadget Test: Wijnglazenrek voor in vaatwasser Gadget Test: Wijnglazenrek voor in vaatwasser
wonen

AEG lanceert uniek liftsysteem in vaatwasser

Vind je het ook altijd zo’n rotklusje, je vaatwasser uitruimen.  Dat bukken elke keer, elke dag, weer. AEG heeft een handige uitvinding geïntroduceerd, nl. de ComfortLift en dit is een uniek liftsysteem waarmee je de vaat eenvoudig kan ruimen.

De ComfortLift vaatwasser, het 1e model vaatwasser, waarbij het onderste rek naar boven getild kan worden voor het makkelijker in- en uitladen. En dankzij dit unieke liftsysteem is de ComfortLift vaatwasser efficiënter en gebruiksvriendelijker dan ooit. De ComfortLift is dit jaar beloond met een iF DESIGN AWARD.

Je kunt met de ComfortLift de onderste mand voorzichtig naar boven verplaatsen. De glanzende vaat en het kookgerei worden tot op een prettige werkhoogte gebracht. Behalve de liftfunctie heeft de ComfortLift de capaciteit van drie lades, een betrouwbare reiniging en een strak uiterlijk die past bij de rest van de AEG Mastery Range.

De speciaal ontworpen Glass Basket met geïntegreerde SoftGrip handvaten is een universeel glazenrek dat in de onderste korf van je vaatwasser past. Deze kan extra aangeschaft worden, waardoor zelfs het meest delicate glaswerk zonder zorgen in de vaatwasser kan.

[youtube]https://youtu.be/uMC_ocRXExM[/youtube]

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?