You are here: Home » Accessoires » AEG lanceert uniek liftsysteem in vaatwasser

AEG lanceert uniek liftsysteem in vaatwasser

geschreven door Constance

Vind je het ook altijd zo’n rotklusje, je vaatwasser uitruimen.  Dat bukken elke keer, elke dag, weer. AEG heeft een handige uitvinding geïntroduceerd, nl. de ComfortLift en dit is een uniek liftsysteem waarmee je de vaat eenvoudig kan ruimen.

De ComfortLift vaatwasser, het 1e model vaatwasser, waarbij het onderste rek naar boven getild kan worden voor het makkelijker in- en uitladen. En dankzij dit unieke liftsysteem is de ComfortLift vaatwasser efficiënter en gebruiksvriendelijker dan ooit. De ComfortLift is dit jaar beloond met een iF DESIGN AWARD.

Je kunt met de ComfortLift de onderste mand voorzichtig naar boven verplaatsen. De glanzende vaat en het kookgerei worden tot op een prettige werkhoogte gebracht. Behalve de liftfunctie heeft de ComfortLift de capaciteit van drie lades, een betrouwbare reiniging en een strak uiterlijk die past bij de rest van de AEG Mastery Range.

De speciaal ontworpen Glass Basket met geïntegreerde SoftGrip handvaten is een universeel glazenrek dat in de onderste korf van je vaatwasser past. Deze kan extra aangeschaft worden, waardoor zelfs het meest delicate glaswerk zonder zorgen in de vaatwasser kan.

[youtube]https://youtu.be/uMC_ocRXExM[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com