Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; OPPO AX7 android smartphone Test; OPPO AX7 android smartphone
  • OPPO AX7 smartphone OPPO AX7 smartphone
  • De nieuwste Sherpa powerpacks, altijd én overal stroom De nieuwste Sherpa powerpacks, altijd én overal stroom
  • As. donderdag bij Aldi; Sony Xperia XA1 Plus smartphone As. donderdag bij Aldi; Sony Xperia XA1 Plus smartphone
  • December cadeautip; Xiaomi Redmi 6A smartphone bij Kruidvat December cadeautip; Xiaomi Redmi 6A smartphone bij Kruidvat
  • OPPO Find X smartphone is nu verkrijgbaar OPPO Find X smartphone is nu verkrijgbaar
ladygadgets

Nokia is terug van weggeweest en lanceert 4 telefoons

Afgelopen weekend heeft Nokia een 4-tal Nokia telefoons gelanceerd; dat waren 3 smartphones, de Nokia 6, 5 en #, en de ‘moeder’ van alle mobilel telefoons ever, nl. de Nokia 3310.

De nieuwe smartphones zijn gebaseerd op de herkenbare Nokia-kenmerken: kwaliteit, eenvoud en betrouwbaarheid en zijn ontworpen voor een nieuwe generatie fans. De Nokia-smartphoneseries hebben de nieuwste Google-diensten en maandelijkse security-updates en hierdoor zijn de Nokia-smartphones goed beveiligd en up-to-date. Ze beschikken ook over Google’s meest recente innovatie, Google Assistant. Naast nieuwe smartphones, heeft ook het wereldberoemde spel Snake een nieuwe Snake-versie, die beschikbaar is via Messenger. Deze Snake-versie is ontworpen om samen met vrienden te spelen.

 

De Nokia 6 heeft een strakke aluminium body gemaakt uit één blok van 6000-series aluminium. Met de slimme audioversterker met dual speakers krijg je een diepere bas en een helder geluid mbv. Dolby Atmos. Het toestel is verkrijgbaar in vier kleuren; Matte Black, Silver, Tempered Blue en Copper. De Nokia 6 Arte Black Limited Edition heeft 64 GB opslaggeheugen en 4 GB werkgeheugen. Deze speciale versie combineert de beste eigenschappen van de Nokia 6-serie in een zwart hoogglans ontwerp.

De Nokia 5  is een slanke en compacte smartphone die perfect in je hand past en is  gemaakt uit één blok 6000-series aluminium dat naadloos overgaat in het  5,2 inch IPS HD Corning Gorilla Glass-scherm. De Nokia 5 draait op een Qualcomm Snapdragon 430-chipset en de Qualcomm Adreno 505-grafische processor en combineert een robuuste structuur, details én de kwaliteit van high-end smartphones. De Nokia 5 is verkrijgbaar in vier kleuren; Matte Black, Silver, Tempered Blue en Copper.

De Nokia 3 is een smartphone met een ongekend lage prijs. Ook hier is de aluminium behuizing gemaakt uit één stuk aluminium en gaat over in een 5 inch Corning Gorilla Glass-scherm. De smartphone beschikt over 2 camera’s (voor en achter) en heeft een compacte en elegante vorm. Het toestel zal verkrijgbaar zijn in de kleuren; Silver White, Matte Black, Tempered Blue en Copper White en de adviesprijs bedraagt slechts euro 139.

En wil je weer een heerlijk ‘oldschool’ bellen? De Nokia 3310 is herrezen en dit klassieke model heeft een hedendaags ontwerp gekregen. Dun, licht en duurzaam: de nieuwe Nokia 3310 is een moderne uitvoering van een van ’s werelds best verkochte telefoons aller tijden. De 3310 heeft een gesprekstijd van 22 uur en een stand-by tijd van een maand en dat in een fris, kleurrijk en modern ontwerp. De verkrijgbare kleuren zijn Warm Red en Yellow (met een glossy afwerking), en Dark Blue en Grey (beide met een matte afwerking). Een vernieuwde versie van het spel Snake staat bovendien vooraf geïnstalleerd.

Tevens is er ook een  nieuwe collectie Nokia-Accessoires geïntroduceerd in lijn met het iconische design van het merk, zoals verschillende headsets, draagbare Bluetooth-speakers, auto-opladers, hoesjes en screen protectors.

 

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?