You are here: Home » Huis & Tuin » IKEA heeft alles voor slaapfeestjes en kinderpartijtjes

IKEA heeft alles voor slaapfeestjes en kinderpartijtjes

geschreven door Constance

Is het bedtijd voor je kinderen? IKEA maakt er een feestje van, want vanaf april liggen er nieuwe dekbedovertrekken in vrolijke prints in de winkels. En ism. DreamWorks Studios (bekend vd animatiefilms Shrek en Madagascar) heeft IKEA nieuwe figuren toegevoegd aan de . Beleef verrassende verhalen met bijvoorbeeld de vreemde vogel of de vriendelijke vampier Victor. Je komt andere fantasiefiguren van LATTJO ook tegen op het SPRUDLA papieren servies; leuk voor kinderpartijtjes of traktaties op school. En ook deze nieuwe kinderproducten zijn vanaf april as. verkrijgbaar bij IKEA.

unnamed (6)

Voorlezen in bed is leuk. Maar zelf verhalen verzinnen met behulp van je dekbed en knuffels is nog leuker! Haal inspiratie uit de nieuwe dekbedovertrekken, knuffels en handpoppen van de LATTJO collectie. Zo beleef je samen de mooiste avonturen voor het slapengaan. En met een beetje fantasie is je kind zo in dromenland.

Alle nieuwe figuren uit de LATTJO collectie schitteren nu ook in het boek ‘De droom van de wortelkoningin’. De spannende speelse verhalen zijn speciaal gemaakt voor kinderen van 5-10 jaar. Verzin je liever zelf een verhaal voor een fantasiefiguur? Ontdek je eigen creativiteit en dat van je kind met de LATTJO verhalenkaarten.

03_PH141428_a

En met de nieuwe STILLSAMT collectie geef je rust in de slaapkamer. Het 100% katoenen dekbedovertrek heeft een speels motief in zachte, neutrale kleuren. Het vloerkleed is net een schaakbord: daar kan je kind urenlang met veel plezier op spelen.

Ben je op zoek naar een originele cadeauverpakking? De SPRUDLA papieren cadeautasjes maken van ieder cadeautje een dubbele verrassing. De cadeautasjes zijn geïnspireerd op de figuren uit de LATTJO collectie. Met hulp van de paarse uil, de rode vos, de witte ijsbeer en het knalgroene knaagdier wordt cadeautjes inpakken kinderspel.

05_PH141438_a

En maak van een kinderfeestje een écht smulpartijtje met het SPRUDLA papieren servies. De bordjes, bekers, ijsbekers en servetten zijn uitgevoerd in frisse zomerse kleuren, met feestelijke prints van de LATTJO en STILLSAMT collectie. Je zelfgemaakte cupcakes versier je natuurlijk met de SPRUDLA decoratieset.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com