Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • AEG lanceert uniek liftsysteem in vaatwasser AEG lanceert uniek liftsysteem in vaatwasser
  • Cuisinart lanceert een design Juicer Cuisinart lanceert een design Juicer
  • Test: schone vaatdoekjes met Washplate Test: schone vaatdoekjes met Washplate
  • Altijd frisse vaatdoekjes Altijd frisse vaatdoekjes
  • Gadget Test: Eva Solo wijnglasrek voor vaatwasser Gadget Test: Eva Solo wijnglasrek voor vaatwasser
  • Gadget Test: Wijnglazenrek voor in vaatwasser Gadget Test: Wijnglazenrek voor in vaatwasser
shoppen

Test; Wijnglashouder voor in de vaatwasser, de Glass Saver

Ik ben heel blij met mijn vaatwasser alleen is het altijd wel een hele toer om de wijn- & champagneglazen hierin kwijt te kunnen, want vaak vallen ze om, en hierdoor kunnen ze breken of beschadigen. En ik ben niet de enige, en dit heeft 4 studenten van de Hogeschool Inholland geïnspireerd tot het bedenken van de Glass Saver.

glass-saver

De Glasser Saver maakt het mogelijk om wijnglazen veilig in de vaatwasser te zetten. Het is een wijnglashouder gemaakt van plexiglas en ben je af van wijnglazen die tegen elkaar botsen in de vaatwasser en daardoor kapot kunnen gaan. Je kan de Glass Saver gewoon over de ‘stokjes’ voor de borden heenzetten en zij blijft er ook ruimt voor je borden. En moeten er 4 glazen worden afgewassen dan kan je 2 Glass Savers naast elkaar zetten.

glass-saver-in-vaatwasser

En de Glass Saver wordt voor een groot gedeelte met de hand gemaakt, eerst worden de zijkanten door een lasersnijmachine uit een plexiglas plaat gesneden en worden de zijkanten in elkaar gepast en  daarna alles aan klaar gesmolten.

Ik krijg een exemplaar opgestuurd dus ik zorg dat mijn review nog voor Oudjaar te lezen is, zodat je het Nieuwe jaar met mooie schone glazen ingaat.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?