You are here: Home » Gadget nieuws » Test; Wijnglashouder voor in de vaatwasser, de Glass Saver

Test; Wijnglashouder voor in de vaatwasser, de Glass Saver

geschreven door Constance

Ik ben heel blij met mijn vaatwasser alleen is het altijd wel een hele toer om de wijn- & champagneglazen hierin kwijt te kunnen, want vaak vallen ze om, en hierdoor kunnen ze breken of beschadigen. En ik ben niet de enige, en dit heeft 4 studenten van de Hogeschool Inholland geïnspireerd tot het bedenken van de Glass Saver.

glass-saver

De Glasser Saver maakt het mogelijk om wijnglazen veilig in de vaatwasser te zetten. Het is een wijnglashouder gemaakt van plexiglas en ben je af van wijnglazen die tegen elkaar botsen in de vaatwasser en daardoor kapot kunnen gaan. Je kan de Glass Saver gewoon over de ‘stokjes’ voor de borden heenzetten en zij blijft er ook ruimt voor je borden. En moeten er 4 glazen worden afgewassen dan kan je 2 Glass Savers naast elkaar zetten.

glass-saver-in-vaatwasser

En de Glass Saver wordt voor een groot gedeelte met de hand gemaakt, eerst worden de zijkanten door een lasersnijmachine uit een plexiglas plaat gesneden en worden de zijkanten in elkaar gepast en  daarna alles aan klaar gesmolten.

Ik krijg een exemplaar opgestuurd dus ik zorg dat mijn review nog voor Oudjaar te lezen is, zodat je het Nieuwe jaar met mooie schone glazen ingaat.

Gerelateerde artikelen

2 reacties

G. Hoorn 19 december 2016 - 21:56

Wij hebben de glassaver in de vaatwasmachine diverse keren al gebruikt en het bevalt prima, de glazen blijven er goed in staan en stuk vallen is er niet meer bij.

Reageer
Constance 21 december 2016 - 19:55

Wat goed om te horen, ik ga mijn testexemplaar nog deze week testen

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com