Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Urbanista lanceert de Urbanista Rome headset Urbanista lanceert de Urbanista Rome headset
  • IFA Berlijn 2016 IFA Berlijn 2016
ladygadgets

Test; Urbanista Seattle headset

Ruim 2 weken is ie afgeleverd de Urbanista Seattle headset. Er zijn 2 versies, een draadloze en eentje met draad en deze versie heb ik ontvangen. Beide modellen zijn er in 4 kleuren; wit, zwart, donkergroen en roséroze. En aangezien ik een echte vrouw ben, was ik heel blij dat het roséroze model mét witte oorkussens en wit snoer heb ontvangen.

urbanista-seattle

De Seattle heeft mij inmiddels op een 2-tal reizen vergezeld, zij mocht nl. mee naar Los Angelos en Las Vegas en vorige week zat ze in mijn trolley op weg naar Edmonton, en natuurlijk ook in de trein is ze met meegegaan.

 

De headset voelt stabiel en stevig aan maar voelt niet zwaar aan tijdens het dragen. Ook de oorkussens zitten heel comfortabel en voelen heel zacht aan. Ook het design van de headset is erg mooi, het design is minimalistisch en is mat afgewerkt. En hoe zit het met het geluid vraag je af. Het geluid is helder en goed en dat vind ik zelf heel prettig met niet teveel bas.

Wat ik verder heel belangrijk vind is het draagcomfort van een hoofdtelefoon. Hoe zit ie na enige uren dragen?  De Seattle zit comfortabel dankzij de Memory Foam oorkussens en de verstelbare hoofdband.  En in het snoer zit de afstandsbediening ‘verstopt’ waarmee je je muziek regelt.

Mocht je een zgn. noise reduction headset zoeken dan is de Seattle niet de juiste headset voor jou, want achtergrond geluiden hoor je absoluut, maar als dat geen eis is, dan heb je voor slechts euro 59,- (het BT model kost euro 99,-) een prima headset die een perfect geluid afgeeft, zeker als je prijs in ogenschouw neemt.

Er is 1 klein minpuntje, ik mis een hoesje waar je de Seattle in kan opbergen, maar dat is dan ook het enige.

 

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?