You are here: Home » e-Readers & e-Books » Mail & Win; Kinddle Oasis e-Reader

Mail & Win; Kinddle Oasis e-Reader

geschreven door Constance

Ben je op zoek naar een perfect cadeau voor de feestdagen? Denk dan aan een Kindle e-Reader. En een e-Reader is niet alleen geschikt voor volwassenen, maar ook kinderen en pubers kunnen aan de slag met een Kindle.

sfeer-kindle

De Kindle Oasis e-reader is geschikt voor alle boekenwurmen onder ons. Hij is ontworpen om gewichtloos aan te voelen, en is dun, met een ergonomische grip die het zwaartepunt verschuift naar je handpalm voor een perfecte balans, zodat je urenlang comfortabel kunt lezen uit één hand. Met de meegeleverde leren oplaadhoes in de prachtige kerstkleuren: zwart, wijnrood en notenbruin kun je maandenlang lezen zonder een stekker te hoeven gebruiken. De Kindle heeft ook een display die leest als echt papier, aangepaste lettertypen voor digitaal lezen, een batterijduur van weken in plaats van uren, ruimte voor duizenden (kinder)boeken die binnen 60 seconden op je e-reader staan.

kindle_oasis_hero03_nl_page1_cmyk

Zoals al eerder gemeld is de Kindle ook mooi cadeau voor kinderen zodat zij boeken kunnen lezen op een leuke manier. Met de leesfunctie Kindle FreeTime kun je een gepersonaliseerde ervaring voor je kinderen creëren en heb je complete controle over wat kinderen op de Kindle kunnen doen. Kinderen verdienen badges als ze bepaalde mijlpalen hebben bereikt, hiermee beloon je ze voor het lezen. Daarnaast heeft de Kindle een ingebouwd woordenboek die ze helpt moeilijke woorden te begrijpen en hun woordenschat te ontwikkelen.

hoesjes-kindle

MAIL & WIN; ik mag, namens Amazon Kindle, 1 lezer(es) heel gelukkig maken, want ik mag een Kindle Oasis (twv. euro 294,00) weggeven. Wat moet je doen om kans te maken op deze geweldige prijs? Mail, voor 17 december as., je naam en adresgegevens naar prijsvraag.blogo.nl@gmail.com en geef ook je antwoord op deze 2 vragen; Welke Kindle ga ik voor jullie testen & welke leesfunctie heeft de Kindle Oasis speciaal voor kinderen ontwikkeld?

(De spelregels voor de Win actie; je dient ingeschreven te zijn op de Lifestylelady nieuwsbrief. Ben je nog geen abonnee? Schrijf je dan in via deze link of via het aanmeldingsformulier op de homepage. Let op; Na je inschrijving krijg je een mail met daarin een link ter bevestiging. De prijswinnaar krijgt persoonlijk bericht)

Gerelateerde artikelen

5 reacties

Jacobaan Vermonden 20 november 2016 - 20:51

Kindle FreeTime

Reageer
Kees van der Wiel 21 november 2016 - 19:29

Kindle Oasis – Word Wise

Reageer
Lucie 22 november 2016 - 16:34

Wat een uitkomst voor mijn doorgezakte en uitpuilende boekenplanken! Ideaal voor deze boekenwurm!

Reageer
Test; Kindle Oasis e-reader - Lifestylelady.nl 16 december 2016 - 04:18

[…] Mail & Win; Kinddle Oasis e-Reader […]

Reageer
WNijssen 16 december 2016 - 08:50

Waanzinnig mooie actie, ik loot echt onwijs graag mee, fingers crossed!!

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com