Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • SKAGEN lanceert hybride smartwatch speciaal voor vrouwen SKAGEN lanceert hybride smartwatch speciaal voor vrouwen
  • Test; Huawei Fit smartwatch Test; Huawei Fit smartwatch
  • Test; Michael Kors Bradshaw smartwatch Test; Michael Kors Bradshaw smartwatch
  • Test; Fossil Q Grant Hybrid horloge vs Michael Kors Bradshaw Test; Fossil Q Grant Hybrid horloge vs Michael Kors Bradshaw
  • Test; Pebble Time Round vs FitBit Blaze Test; Pebble Time Round vs FitBit Blaze
  • Test; Pebble Time Round vs FitBit Blaze, eerste indruk Test; Pebble Time Round vs FitBit Blaze, eerste indruk
ladygadgets

Fossil lanceert modieuze smartwatches

Het horlogemerk Fossil heeft tijdens IFA een aantal mooie smartwatchmodellen gelanceerd en deze zijn niet alleen perfect door mannen te dragen, maar ook wij, dames, worden niet vergeten. Fossil heeft in haar Q-lijn een aantal zgn. Hybrid modellen opgenomen en de rosé gouden klokjes zijn super vrouwelijk en elegant.

FSL398758

 

De smartwatches van Fossil zijn modieus en slim tegelijk. Je kunt deze smartwatches helemaal afstellen op jouw wensen, vwb horlogebandjes en wijzerplaten. Maar ook voor de notitificaties heb je verschillende keuzes; wil je alleen van bepaalde apps notificaties ontvangen? Je Fossil Q smartwatch geeft precies wat jij wil. Verder zit er in een Q smartwatch ook een stappen- en een calorieteller.

FSL796788

Hou je van een groot, stoer model? Dan is de Q Touch serie meer iets voor jou. Deze smartwatches zijn een stuk groter dan de Hybrid modellen en (mijn persoonlijke mening) zijn daarom meer geschikt voor mannen. Het horloge heeft een touchscreen en is ook weer te verbinden met de speciale Fossil Q app (voor iOs en Android).

 

En wist je dat Michael Kors en Skagen horloges ook door Fossil geproduceerd worden? En dit heeft geresulteerd in een serie van typische Michael Kors modellen, met de nodige glam, maar deze zijn tegelijkertijd ook smart. En voor het minimalistische horlogemerk Skagen zijn zij er in geslaagd om het simpele Deense design te combineren met de hedendaagse techniek.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?