You are here: Home » Audio & video » Libratone introduceert de Q Adapt headsetlijn

Libratone introduceert de Q Adapt headsetlijn

geschreven door Constance

Zoals ik al eerder meldde ben ik bij IFA 2016 ook langs geweest bij de stand van Libratone. Tijdens IFA 2o16 hebben zij de Q Adapt-lijn headsets geïntroduceerd en deze lijn bestaat uit 2 modellen; 1 in-ear met Lightning-aansluiting en een draadloze on-ear model.

headset bt

Beide koptelefoons hebben CityMix (active noise cancelling (ANC) met vier niveaus,en deze werkt zonder extra batterijen), excellente audiokwaliteit en hebben ook het mooie Scandinavische design en de headsets zijn er in verschillende kleuren.

Wat is CityMix? CityMix is Active Noise Cancelling dat op 4 verschillende geluidsniveaus kan instellen, maw. dus meer aan of uit, maar je kan de omgevingsgeluiden toelaten op het niveau zoals jij dat wil. Zo wil je op de fiets nog wel wat geluiden kunnen horen, maar bijv. in de trein of vliegtuig (tijdens een lange nachtvlucht) absoluut niet.

De Q Adapt in-ear koptelefoon heeft de nieuwe Lightning aansluiting (alleen geschikt voor iPhone/iPad) en hierdoor heb je geen batterij nodig, zoals bij andere ANC headset het geval is. De kabels van de Q Adapt In-Ear zijn gemaakt van een speciaal voor Libratone ontworpen stof en beschikken over een ingebouwde microfoon voor telefoongesprekken en de bediening van Siri. De oordopjes zijn gemaakt van duurzaam rubber, en zijn licht en comfortabel.

De Q Adapt On-Ear koptelefoon heeft Bluetooth en is met elk apparaat te koppelen. De microfoon zit in de oorschelp. Het design is lichtgewicht en ergonomisch. De headset heeft CityMix, playback is met bluetooth moeiteloos aan te sluiten op elk apparaat, en beschikt ook over een microfoon in de oorschelp. De Q Adapt On-Ear heeft bewegingssensors die ervoor zorgen dat de muziek en ANC stoppen zodra je de koptelefoon afneemt. Ook kunnen er met Bluetooth 2 exemplaren draadloos worden gekoppeld om samen naar muziek van één apparaat te luisteren.

De Q Adapt On-Ear is verkrijgbaar in de kleuren Elegant Nude (mijn favoriet), Cloudy White en Stormy Black en bij de headset zit ook een losse kabel wanneer er geen BT beschikbaar is. De Q Adapt In-Ear oordopjes zijn er in de kleuren Elegant Nude, Cloudy White, Stormy Black en Rose White en bij de oordopjes worden geleverd met drie maten dopjes voor een perfecte pasvorm. Net als al Libratones producten, kunnen de Q Adapt In-Ear en On-Ear worden bediend met de gratis Libratone app en ze liggen vanaf volgende maand in winkel.

[vimeo]https://vimeo.com/181036231[/vimeo]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?