You are here: Home » Gadget nieuws » Dyson lanceert de V8 draadloze stofzuiger

Dyson lanceert de V8 draadloze stofzuiger

geschreven door Constance

Behalve de Supersonic haardroger, heeft Dyson ook nog haar nieuwste model draadloze stofzuiger geïntroduceerd op IFA 2016, de V8. Dit is de opvolger van de, door mij geteste, V6 Fluffy. (Wil mijn testervaringen lezen, kijk dan even naar deze link.)

tsillence

Ik heb tijdens de Dyson persconferentie de Dyson V8 in handen gehad. De V8 is op een groot aantal punten verbeterd tov. de V6 Fluffy. Ik zag in 1e instantie geen verschil tussen de V8 en de V6, behalve de kleur; oranje ipv. rood, maar schijnt bedriegt. De V8 heeft wel degelijk een aantal, belangrijke, verbeteringen en verschillen tov. de V6.

De V8 heeft een nieuwe motor en in de speciale ‘boost’ modus heeft ie een zuigkracht van 115AW tov. 100 AW (V6). Verder heeft de V8 ook nieuwe batterijen gekregen waardoor je langer kan zuigen. De V6 is gemiddeld (althans bij mij) na 25 minuten leeg, met de V8 moet je gem. 40 minuten kunnen zuigen. En dat is voor de meeste huishoudens meer dan genoeg en je krijgt ook een waarschuwing wanneer je accu weer opgeladen moet worden, zo’n 7 minuten voordat ie leeg is, heel  handig.

tsillence

Het vuilopvakbakje van de V6 is niet zo heel groot, en dat vond Dyson blijkbaar ook, dus is het bakje groter gemaakt. En ook het schoonmaaksysteem heeft een upgrade gehad, het legen van de opvangbak gaat nu nog gemakkelijker. Verder zitten er bij de V8 meer accessoires, zoals 2 zuigmonden en 3 opzetstukken.

Dyson stuurt mij, als de V8 in Nederland verkrijgbaar is, een testexemplaar op. Dus binnenkort volgt mijn uitgebreide review en een test van de V6 vs de V8 Dyson.

 

 

 

 

Gerelateerde artikelen

2 reacties

RF van de Weerd 25 maart 2017 - 10:07

Kunt u mij laer review van de dyson V6 en V8 door mailen ben van plan de V8 aan te schaffen .

Reageer
Constance 26 maart 2017 - 12:52

Als u naar deze link gaat ziet u alle artikelen over de Dyson V8 op een rijtje staan.

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com