Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

shoppen

Dyson Supersonic haardroger

Vanaf 1 oktober as. is ie eindelijk ook in Nederland te koop, de Dyson Supersonic haardroger. Deze föhn is in de VS en het Verre Oosten een ongelofelijk succes en na de introductie waren de winkels na slechts 24 uur al door hun voorraad heen.

supersonic roze en wit

De meeste föhns liggen zwaar in de hand, maar de Supersonic heeft de motor in de handgreep en is daardoor veel gemakkelijker te hanteren en dankzij de Heat Shield Technologie wordt de buitenkant vd opzetstukken niet warm. En tevens maakt de Supersonic veel minder lawaai dan andere haardrogers en kan je gewoon een gesprek voeren, terwijl je je haar droogt.

Met de Supersonic is je haar heel snel droog, en dat komt door de snelle, gecontroleerde luchtstroom. En met de Dyson Diffuser gaat je haar ook niet kroezen, en krijg je mooie krullen. En met de Dyson Styling Concentrator kan je je haar deel voor deel drogen en in model brengen zonder dat de rest van je haar in de war gebracht wordt. Het Dyson opzetstuk voor glad haar droogt het haar langzaam met behulp van een zachte, brede luchtstroom. De hulpstukken zijn voorzien van magneten waardoor je deze snel kunt wisselen.

De Supersonic heeft 3 snelheden en 4 temperatuurinstellingen; 100°C Snel drogen &stylen/ 80°C Normaal drogen/60°C Langzaam drogen/28°C Constant koud en de luchttemperatuur wordt 20 maal per seconde gemeten om deze onder controle te houden.

Bij de Dyson Supersonic haardroger zit een diffuser, styling concentrator, opzetstuk voor glad haar, een opberghanger en een antislipmatje. De Dyson Supersonic haardroger is er in 2 kleuren; fuchsia/grijs en wit/zilver.

supersonic met accessoires

 

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?