Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • De feestdagen IKEA collectie De feestdagen IKEA collectie
  • Met de nieuwe IKEA items creeër je ruimte in huis Met de nieuwe IKEA items creeër je ruimte in huis
  • HEMA viert de lente HEMA viert de lente
  • December cadeautip; De slimme SmartHalo voor op je fietsstuur December cadeautip; De slimme SmartHalo voor op je fietsstuur
  • IKEA inspireert haar wintercollectie op IJsland IKEA inspireert haar wintercollectie op IJsland
  • Vanaf vandaag eet je buiten met IKEA Vanaf vandaag eet je buiten met IKEA
ladygadgets

VanMoof lanceert de Electrified S e-bike

Het Amsterdamse VanMoof is afgelopen dinsdag gestart met de voorverkoop van de e-bike van de toekomst; nog net niet zelfsturend, maar een slimmere fiets bestaat niet! De Electrified S e-bike heeft een praktisch onzichtbare, maar krachtige motor en alle techniek, inclusief batterij, is volledig geïntegreerd in het lichtgewicht frame.

van moof wit

Het elektrische slot maakt sleutels overbodig en met één druk op de knop, binnen de speciale VanMoof app, vind je een gestolen Electrified S e-bike gemakkelijk terug. De fiets is vanaf vandaag exclusief te bestellen via preorder.vanmoof.com en volop te testen in de brandstores in Amsterdam, New York en Taipei.

Krachtig, slim en stijlvol. Wat betekent dat precies?
● De Electrified S laad je op met een adapter. Al hoef je dat niet vaak te doen, want met een volle batterij heb je 120 km ondersteuning met een snelheid tot 25 km/h (in de VS zelfs tot 32 km/h!). De batterij (418Wh capaciteit) is volledig in het frame verwerkt.
● De super stille voorwielmotor is door VanMoof zelf ontwikkeld. Met 1 knopje op het stuur krijg je een extra power boost, handig als je een heuvel over moet of als eerste weg wilt zijn bij een stoplicht.
● Het frame is volledig gemaakt van geanodiseerd aluminium, daardoor weegt de fiets slechts 18,4 kilo en is de Electrified S een van de lichtste ebikes ter wereld.
● De elektronica die in de fiets is verwerkt, is volledig in eigen huis ontwikkeld. Met behulp van de speciale VanMoof applicatie pas je de verlichting en snelheidsinstellingen on the go aan. En mocht je fiets gestolen worden, dan activeer je het GSM en het Bluetooth trackingsysteem met één druk op de knop.
● Nooit meer zoeken naar je sleutels! Kom je in de buurt van de fiets, dan herkent hij je meteen en springt de Electrified S automatisch aan. Één vinger op het digitale touchpad dashboard is genoeg om het slot te openen. In het frame is een scherm geïntegreerd, waarop je de snelheid afleest en de status van de batterij en motor checkt.

De online wereldwijde exclusieve pre-sale van de Electrified S is gestart via preorder.vanmoof.com. Voor een hele kleine groep kopers is de Electrified S beschikbaar voor een speciale prijs van €1.998,-. Daarna is de fiets te bestellen voor €2298,- en vanaf juni dit jaar bij je geleverd. Vanaf augustus is de fiets ook in de brandstores verkrijgbaar voor €2.998,-.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?