Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; OPPO AX7 android smartphone Test; OPPO AX7 android smartphone
  • OPPO AX7 smartphone OPPO AX7 smartphone
  • De nieuwste Sherpa powerpacks, altijd én overal stroom De nieuwste Sherpa powerpacks, altijd én overal stroom
  • As. donderdag bij Aldi; Sony Xperia XA1 Plus smartphone As. donderdag bij Aldi; Sony Xperia XA1 Plus smartphone
  • December cadeautip; Xiaomi Redmi 6A smartphone bij Kruidvat December cadeautip; Xiaomi Redmi 6A smartphone bij Kruidvat
  • OPPO Find X smartphone is nu verkrijgbaar OPPO Find X smartphone is nu verkrijgbaar
ladygadgets

Sporten met de FlipBelt

In de meeste sportkleding zit geen zak, dus waar laat je nu je telefoon, pasjes, sportgels, voeding en sleutels? Precies, in de FlipBelt. Want dit is een handige sportaccessoire en de eerste riem die niet verschuift, schuurt of plakt en al jouw spullen veilig vasthoudt.

flipbelt groot

Genieten van een muziekje tijdens jouw workout? Geen sleutel meer onder de bloempot voor de deur? Een halve marathon lopen? Doe het met de FlipBelt. Je schuift de spullen in één van de vier openingen, flipt de FlipBelt en alles zit veilig weggeborgen. Door het materiaal dat meestretched met jouw lichaam en het innovatieve design, blijft de belt ook perfect op zijn plek. Het is het ultieme sportaccessoire en een onmisbaar sportmaatje voor de fanatieke sporter. Geen lelijke en stuiterende heuptas meer en ook geen armband waar alleen maar een telefoon in past, dat was het vertrekpunt van de ontwerpers van de FlipBelt.

voorbeeld flipbelt

De FlipBelt is al een enorm succes in Engeland en de Verenigde Staten en heeft daar al Zilver en Brons gewonnen bij de Running Awards. De FlipBelt is gemaakt van een vochtafvoerende spandex-lycra mix en is verkrijgbaar in negen hippe kleuren. Omdat de band uit één stuk is gemaakt, is deze ook ijzersterk en hoef je je geen zorgen te maken om lastige sluitingen die kunnen schuren en irriteren tijdens het sporten. En omdat je de spullen goed kan spreiden heb je ook geen last van oncharmante bulten en valt deze niet op, boven of onder jouw outfit. Ook grotere smartphones zoals de iPhone 6s Plus, Samsung S6 en S5 of LG G4 passen zonder problemen.

kleuren flipbelt
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?