You are here: Home » Accessoires » Nieuwe fietstassen van Fastrider

Nieuwe fietstassen van Fastrider

geschreven door Constance

Afgelopen weekend was het al echt voorjaar, en krijgen we altijd de kriebels om erop uit te gaan, bijv. op de fiets. En na dit lekkere weekend is het fietsseizoen geopend! Een nieuw fietsseizoen vraagt om een goede en complete fiets, met mooie handige fietstassen van Fastrider.

fastrider tassen

Vooral dat laatste is erg belangrijk voor iedere fietser die dit voorjaar en ook de hele zomer zoveel mogelijk op pad wil met de fiets. Naar school, het werk, de winkel of de versmarkt. Dan is het handig om een fietstas te hebben die alles veilig opbergt en vervoert tijdens je rit. FastRider heeft voor ieder doel een passende tas. De nieuwe Living Life collectie is er voor de zelfbewuste vrouw die haar fiets vaker gebruikt dan alleen voor de boodschappen. Gezellig winkelen of naar een terras? De Living Life shopper hang je zo om je schouder en niemand die ziet dat het een fietstas is.

Met de Living Life fietstassen van FastRider laat je jouw unieke stijl op elk moment van je leven zien. Natuurlijk op de fiets, maar met de handige shoppers ga je ook lopend stijlvol over straat of naar het strand. De Living Life fietstassen zijn voor de zelfbewuste vrouw die haar fiets vaker gebruikt dan alleen voor de boodschappen. De Living Life collectie bestaat uit drie verschillende lijnen: Button, Style en Star. Deze collectie is door de materiaalkeuze, de washed-look en de vintage uitstraling een stoere, maar tegelijk eigentijdse tassencollectie.

Elke lijn bestaat uit een dubbele tas voor op de bagagedrager en een shopper die zowel achterop als aan de voordrager kan hangen. Deze shopper hang je zo om je schouder en niemand die ziet dat het een fietstas is. De haken draai je makkelijk weg. Zo blijf je nergens achter hangen. Dat mooi en veilig samen kunnen gaan, bewijzen de verschillende unieke reflectie elementen op de tas. Overdag een ‘zilveren’ print die past bij jouw stijl en in het donker een bijzonder reflecterend element. Zelfs in het donker valt jouw stijl dus direct op. De dubbele tas heeft een uitsparing voor de snelbinders en LED verlichting. De shopper is gevoerd en heeft een ruime opening die afsluitbaar is met een rits. Zo ben je veilig op de fiets én hangt de tas veilig aan de schouder.

J’adore style! Het geldt eigenlijk voor alle eigenaren van een fietstas uit de Living Life collectie, maar de Style durft het hardop te zeggen. Voor iedereen, van jong tot oud, die de wereld wil laten weten dat je van stijl houdt.

Door de opvallende houten knopen en het gebruik van diepblauw navy en camel canvas krijgt de Button een tijdloze, maar toch eigentijdse look. De dubbele tas zal de vrouw van middelbare leeftijd door de klassieke kleuren aanspreken. De shopper past weer geweldig bij de jongere vrouw die in stoere jeans en een lekkere sweater na een strandwandeling neerstrijkt op het terras.

Star is de speelse lijn uit de collectie. Of je nou een tiener bent en een handige maar stoere tas zoekt voor jouw boeken of een hippe veertiger die een praktische tas zoekt, de Star is de ster op jouw fiets. Pays Bas staat er op de tas. Zo laat je in het buitenland met de Star ook zien waar wij Nederlanders sterk in zijn: fietsen, maar dan wel in stijl.

Bij elke tas en shopper staat waterafstotend canvas aan de basis. Dat maakt de tassen sterk en zorgt ervoor dat ze lang meegaan. Het maakt combineren uit de verschillende lijnen ook kinderspel. Voor degenen die de Star mooi vinden maar na het stallen van de fiets liever een minder opvallende tas meenemen aan de schouder, is de combi van Star achterop en de Button voorop ook een perfect duo.

Wat dacht je van een dubbele tas Button met een stijlvolle Style-shopper? Of gooi het over een andere boeg met Living Life en een rotan mand van Fastrider voor de landelijke look.

Adviesprijs; Dubbele tas Living Life 68,95 & Shopper tas Living Life 49,95

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com