Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Veho M6 360 Mode Retro Bluetooth Speaker Test; Veho M6 360 Mode Retro Bluetooth Speaker
ladygadgets

Test; Veho M6 360° Mode Retro BT Speaker

Afgelopen week heb ik niet alleen de Libraton  Zipp speaker getest, ook de Veho M6 360° Mode Retro Bluetooth Speaker is meegereist naar ons vakantieadres in Noord-Holland.

Veho M6

De Veho M6 360° Mode Retro BT Speaker is een speaker die je heel gemakkelijk meeneemt en neerzet; hij is absoluut niet zwaar, heeft een handzaam formaat die zelfs in een damestas past en daardoor neemt ie ook niet teveel plek in, bijv. op tafel, bij de tv of op je nachtkastje.

speaker voor tv

En de Veho M6 is een speaker die werkt met ‘plug & play’. Je laadt hem, dmv. de meegeleverde micro USB-kabel, maar eigenlijk kan je hiervoor ook de micro USB-kabel van je smartphone gebruiken. Verder zit er ook nog 3.5 mm kabel in de doos, voor apparaten die geen BT hebben (waarvan ik me altijd afvraag, zijn die er nog?).

Je kunt de speaker ook gebruiken terwijl deze wordt opgeladen, en het pairen gaat reuze eenvoudig. Je zet BT aan op het device dat je wilt koppelen, je zet daarna de Veho M6 aan en je hebt beiden apparaten met elkaar verbonden.

bovenkant

 

 

Op de bovenkant zitten 4 knoppen; de aan/uit knop, volume zachter/nummer terug, telefoon opnemen en volume harder/nummer vooruit. En aan de achterkant zit de micro-usb aansluiting en de 3.5 mm kabelaansluiting.

achterkant

En ondanks het feit dat deze speaker een vrij klein formaat heeft, is het geluid en het volume vrij fors, en dat met slechts 6 Watt. En ook het geluid zelf is neutraal, zonder teveel bass en hierdoor is ook elke muzieksoort goed te beluisteren; van klassiek tot rock.

Verder ziet de Veho M6 360° Mode Retro BT Speaker er ook mooi uit, mede door de geborstelde aluminium buitenkant en het leren handvat bovenop.

Conclusie; de Veho M6 ziet er niet alleen mooi uit maar geeft een prima geluid af en ook het pairen van de speaker met de verschillende devices (Android, laptop, Mac, iPad) werkt zonder problemen.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?