Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • De Klapp Cosmetics eyeTECH serie geeft je mooie én stralende ogen De Klapp Cosmetics eyeTECH serie geeft je mooie én stralende ogen
  • Test; Sans Soucis Anti-Age Caviar Fishing for Compliments serie Test; Sans Soucis Anti-Age Caviar Fishing for Compliments serie
  • Kruidvat Skin Science Wrinkle Reducing Serum Kruidvat Skin Science Wrinkle Reducing Serum
  • Test; Aveda Dual Exfoliation Peel behandeling Test; Aveda Dual Exfoliation Peel behandeling
  • Test; Valmont Hydration lijn Test; Valmont Hydration lijn
  • Test; IMAGE Skincare Iluma producten Test; IMAGE Skincare Iluma producten
shoppen

Test; ARTISTRY HYDRA V huidverzorgingsproducten

Alweer een maand geleden ben ik begonnen met het testen van een 5-tal producten uit de ARTISTRY HYDRA V huidverzorgingsserie. (Mijn aankondiging kan je hier lezen.)

Ik heb deze producten uitgebreid getest en ik ben razend enthousiast. Oorspronkelijk is deze lijn bedoeld voor vrouwen van rond de 30 jaar maar ik heb ondervonden dat elke vrouw, die last heeft van een vochtarme huid, deze producten perfect kan gebruiken, als aanvulling op bijv. anti-aging producten.

artistry hydra V

Je begint je schoonheidsritueel met ARTISTRY HYDRA-V Fresh Foaming. Dit is een  schuimende, zachte reinigingsgel die je huid goed reinigt en alle je make-up en talg goed verwijdert. Zeker in combinatie met de Philips Visapure.
Daarna gebruik je de ARTISTRY HYDRA-V Fresh Toner, dit is een lekkere frisse lotion die je huid voorbereid op de hydraterende verzorging.
Mijn topper uit deze lijn is het ARTISTRY HYDRA-V Vital Skin Serum Concentrate. Dit serum is super geconcentreerd en geeft je huid een heerlijk zacht gevoel en hij trekt ook lekker snel in. Dus ideaal om ook tussendoor je huid, bijv. tijdens een lange vliegreis op te frissen.
De ARTISTRY HYDRA-V Replenishing Moisture Cream heb ik voornamelijk ’s nachts gebruikt want dit is een rijke crème en daardoor perfect voor de nacht. En in de ochtend is je gezicht heerlijk zacht en soepel. .
En ook de ogen worden niet vergeten want daar zorgt de ARTISTRY HYDRA-V Refreshing Eye Gel Cream voor. Dit is een niet-vette gel die wallen en donkere kringen verdoezelt en ook tegengaat.

Conclusie; Dit nieuwe huidverzorgingsmerk is echt een aanrader voor alle vrouwen, jong en oud, die een vochtarme huid heeft en is zeker in de herfst en winter aan te bevelen.. Want weer, wind, regen en de cv helpen niet bij een vocht-arme huid.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?