You are here: Home » Beauty » AVEDA Shampure Dry Shampoo

AVEDA Shampure Dry Shampoo

geschreven door Constance

De droogshampoo wordt steeds populairder (was ie in de jaren 80 vd vorige eeuw ook al, maar was opeens verdwenen). En een van mijn favoriete merken, nl. AVEDA, krijgt nu ook droogshampoo in haar assortiment!

aveda shampure dry shampoo

Want met AVEDA Shampure Dry Shampoo (te koop vanaf begin november hoef je niet elke dag je haar te wassen en hij is ook perfect als je die mooie föhnbeurt langer vasthouden. De natuurlijke poeders in deze nieuwe droogshampoo frissen het haar meteen op en zorgen ervoor dat jouw look langer behouden blijft. Shampure Dry Shampoo is een voor 99,8% natuurlijk afgeleid, non-aerosol poeder dat het haar verfrist als een soort van nevel en je look direct een boost geeft. De natuurlijke poeders absorberen een teveel aan oliën en onzuiverheden in het haar, en dit zonder het gebruik van water en het resultaat is dat je minder vaak je haar hoeft te wassen.

High-Performance Poeder bestaat uit een mix van natuurlijk afgeleide poeders, waaronder cassave en haver, dat oliën en onzuiverheden in het haar absorbeert en een kalmerend aroma van 25 pure bloemen- en plantenextracten dat elk type haar verfrist tussen de wasbeurten in. Het resultaat is dat je haar lekker ruikt en er uitziet alsof het net gewassen is. Dus ideaal als je geen tijd of zin hebt om je haar te wassen, bijv. na het sporten of een lange reis.

aved shampure dry shampoo flacon

De AVEDA Shampure Dry Shampoo is voor elk type haar (vet, droog, dun en dik) en elke haarkleur te gebruiken.  En de nevelflacon is navulbaar.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com