Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Sony XB01 draadloze speaker, in zeer opvallende kleuren Sony XB01 draadloze speaker, in zeer opvallende kleuren
  • Test; Nighthawk X4S Tri-Band WiFi extender Test; Nighthawk X4S Tri-Band WiFi extender
  • Test; Denon Envaya Bluetooth luidspreker Test; Denon Envaya Bluetooth luidspreker
  • Test; Nighthawk X4S Tri-Band wifi-extender Test; Nighthawk X4S Tri-Band wifi-extender
  • Test; Epson Ecotank ET-7700 (foto)printer Test; Epson Ecotank ET-7700 (foto)printer
  • C&A introduceert een nieuw winkelconcept C&A introduceert een nieuw winkelconcept
wonen

Test; Libratone Zipp speaker

Enige tijd geleden had ik het aanbod gekregen om de Zipp Libratone speaker te testen, en afgelopen tijd ben ik met deze speaker aan de slag gegaan. Het lukt, in 1e instantie, niet om de Zipp aan de praat te krijgen want er zat geen handleiding in de doos maar gelukkig kan je deze tegenwoordig ook online vinden. Ik vond het wel spijtig, want voor mij is een gadget goed gelukt als ie werkt zonder dat je een handleiding moet doornemen.

zipp kleuren

De Zipp die ik heb ontvangen heeft een blauwe wollen hoes maar mocht deze kleur niet in je huiskamer passen dan zijn er nog 13 andere kleuren en een cover wisselen is eenvoudig; dat doe je dmv. de rits. De Zipp is een ronde speaker die je gemakkelijk mee kan nemen in een rugzak of weekendtas (niet in je handtas), hij is alleen best zwaar.

Je kunt bij de Zipp kiezen voor een Bluetooth verbinding (ook NFC) of WiFi en je kunt ook andere apparaten aansluiten via de 3.5 mm outlet. Als je een iPhone en/of iPad hebt kan je via AirPlay je muziek naar de Zipp overbrengen, doordat de Zipp zelf een WiFi netwerk maakt. Maar deze mogelijkheid heb ik, als Windows en Android gebruiker, niet getest.

Net als een aantal andere BT speakers heeft de Zipp een ronde vorm en onder het leren handvat zitten de aansluitingen verstopt. Ik moet eerlijk zeggen dat de Zipp een groot volumebereik heeft, waarbij je dmv. de app, de speaker kan instellen zoals jij het liefste naar je muziek luisteren en in de app kan je ook aangeven waar je de Zipp hebt neergezet in je huis.

Libratone-Zipp-Petrol-Blue-Cover

De Zipp kan je ook draadloos afspelen en als je een usb-kabel bij de hand hebt, kan je ook je smartphone opladen terwijl je naar je muziek luistert. En een volle batterij gaat best lang mee.

outlet zipp

Conclusie; De Libratone Zipp is een vrij zware speaker, die je wel kan aanpassen aan jouw interieur dmv. de losse wollen hoezen. Het geluid is prima, maar heb je een grote huiskamer of appartement dan moet je misschien wel een groter model aanschaffen. Het voordeel, zeker voor de Apple bezitters, is de mogelijkheid van AirPlay omdat je niet alleen Bluetooth maar ook WiFi kan gebruiken. Ik vind alleen de prijs aan de hoge kant, maar dat is persoonlijk.

 

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?