Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Nieuw; de invisibobble GET FIT collectie Nieuw; de invisibobble GET FIT collectie
  • Kruidvat lanceert Pro Dynamics sportvoeding Kruidvat lanceert Pro Dynamics sportvoeding
  • The North Face lente/zomer collectie 2016 The North Face lente/zomer collectie 2016
  • Fijne Feestdagen met Weight Watchers Fijne Feestdagen met Weight Watchers
  • Mooie strakke armen met MAGIC Bodyfashion Mooie strakke armen met MAGIC Bodyfashion
  • Test; Polar Loop en H6 hartslagsensor Test; Polar Loop en H6 hartslagsensor
shoppen

Kettler trainingkits voor thuis

Wil je na deze lange, luie, zomer weer aan de slag met je lijf maar heb je geen zin om in de regen naar de sportschool te gaan? Dan kan je nu gewoon thuis trainen want Kettler introduceert 3 Functional Training Kits voor binnen en buiten: Body & Shape, Athlete en Teamplayer.

body & shape

Elke Kettler trainingsset zit in een compacte schoudertas en is afgestemd op je sportieve ambities. Met de functional training app (powered by VirtuaGym) zijn er zo’n 120 workouts te volgen en zorgt een digitale personal coach voor motivatie. Functional Training is een sportmethode die zijn oorsprong vindt in de revalidatie en is gefocust op het trainen van de beweging in plaats van op het trainen van spieren. Verder bevat elke kit een poster met oefeningen die ervoor zorgen dat je eigen lichaamsgewicht in combinatie met de accessoires traditionele fitnesstoestellen vervangen en kan je ook lid worden van de community en een individueel dieetplan opstellen.

Kit 1; Body & Shape bestaat uit aerobic dumbbells, springtouw speed, deurrekstok multi, en een hoola-hoop/horde voor een fitter en strakker lichaam.

athlete

Kit 2; Athlete is bedoelt voor iedereen die hoger, sneller en beter wilt en deze kit bestaat een slingtrainer pro, foam rol, gymnastiekbal, messenger bag. Deze functional training kit is afgestemd op het verstevigen van de rompspieren, armen en benen en het verbeteren van het prestatievermogen.

fitness kit

Kit 3; Teamsport is afgestemd op de eisen van de teamsport en ontworpen voor het sterker maken van pezen en gewrichten en ter verbetering van de actie- en reactiesnelheid. De Teamsport kit bestaat uit een coördinatieladder, latex lussenset, air pad en een medicine bal.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?