Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Rituals lanceert nieuwe lente/zomercollectie ‘soulwear’ Rituals lanceert nieuwe lente/zomercollectie ‘soulwear’
  • Nieuwe biologische theecollectie van Rituals Nieuwe biologische theecollectie van Rituals
  • De Rituals Advent Kalenders zijn er weer De Rituals Advent Kalenders zijn er weer
  • RITUALS introduceert THE RITUAL OF HOLI, speciaal voor tieners RITUALS introduceert THE RITUAL OF HOLI, speciaal voor tieners
  • Rituals lanceert haar herfst-/wintercollectie soulwear Rituals lanceert haar herfst-/wintercollectie soulwear
  • Nieuwe fietstassen van Fastrider Nieuwe fietstassen van Fastrider
shoppen

RITUALS lanceert meditatie-app

RITUALS Cosmetics heeft een nieuwe website maar tevens ook weer een paar nieuwe functionaliteiten in de RITUALS app. Alle RITUALS producten zijn geïnspireerd op Oosterse tradities en staat voor het transformeren van dagelijkse routines in meer betekenisvolle momenten.

rituals relax

 

Deze filosofie is ook gebruikt bij het design van de nieuwe website. En de website geeft je meer inspiratie dankzij mooie fotografie, inspirerende quotes en interessante artikelen. Verder biedt de app nu 3 verschillende authentieke meditaties in 8 verschillende talen. De meditaties zijn beschikbaar in sessies van 5, 10, 15 of 20 minuten en focussen op verschillende gebieden: ontspannend voor het lichaam, stress verlichtend voor de geest en minder afleiding van het moment. Naast de nieuwe meditatie functionaliteit, is ook de Video Gift Card, die het mogelijk maakt een gift card te personaliseren met een videoboodschap. Andere functionaliteiten binnen de app zijn: Zen Shopping, Good Giving (stel zelf een cadeaupakket samen), en het Magazine met artikelen van de blog.

De RITUALS app is gratis te downloaden via de Google Play Store en de Apple App Store.

rituals shopping
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?