You are here: Home » Beauty » RITUALS lanceert meditatie-app

RITUALS lanceert meditatie-app

geschreven door Constance

RITUALS Cosmetics heeft een nieuwe website maar tevens ook weer een paar nieuwe functionaliteiten in de RITUALS app. Alle RITUALS producten zijn geïnspireerd op Oosterse tradities en staat voor het transformeren van dagelijkse routines in meer betekenisvolle momenten.

rituals relax

 

Deze filosofie is ook gebruikt bij het design van de nieuwe website. En de website geeft je meer inspiratie dankzij mooie fotografie, inspirerende quotes en interessante artikelen. Verder biedt de app nu 3 verschillende authentieke meditaties in 8 verschillende talen. De meditaties zijn beschikbaar in sessies van 5, 10, 15 of 20 minuten en focussen op verschillende gebieden: ontspannend voor het lichaam, stress verlichtend voor de geest en minder afleiding van het moment. Naast de nieuwe meditatie functionaliteit, is ook de Video Gift Card, die het mogelijk maakt een gift card te personaliseren met een videoboodschap. Andere functionaliteiten binnen de app zijn: Zen Shopping, Good Giving (stel zelf een cadeaupakket samen), en het Magazine met artikelen van de blog.

De RITUALS app is gratis te downloaden via de Google Play Store en de Apple App Store.

rituals shopping

Gerelateerde artikelen

1 reactie

Heleen 13 september 2015 - 20:57

Nou zou ik die het liefste met geur via de app ontvangen. Dat lijkt me nog heerlijker. Weet je of die meditaties ook in de bus toepasbaar zijn (gewoon stil luisteren met oortjes in)?

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com