Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Philips SpeedPro Max Aqua draadloze stofzuiger Test; Philips SpeedPro Max Aqua draadloze stofzuiger
  • Test; Nieuwe melkopschuimer Test; Nieuwe melkopschuimer
  • Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer? Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer?
  • Philips lanceert de draadloze SpeedPro Max steelstofzuiger Philips lanceert de draadloze SpeedPro Max steelstofzuiger
  • Philips lanceert de Airfryer XXL Philips lanceert de Airfryer XXL
  • Philips Sonicare lanceert DiamondClean Smart tandenborstel Philips Sonicare lanceert DiamondClean Smart tandenborstel
shoppen

Philips lanceert Senseo Original Whiteboard Edition

Afgelopen donderdag stond er grote doos op me te wachten met daarin een bijzondere & persoonlijke verrassing, nl. de Philips Senseo Original Whiteboard Edition.

doos senseo inhoud senseo

Deze witte Senseo Original heeft een ‘whiteboard’ body waarop je, met de bijgeleverde stiften, een persoonlijke boodschap kan schrijven, of je boodschappenlijstje op maakt of even snel een telefoonnummer of emailadres noteert. En je kan deze teksten ook weer gemakkelijk weghalen met een nat doekje.

De Whiteboard is gebaseerd op het bestverkochte model van Senseo; de Original. Dit model heeft een handmatige afgiftestop om het koffiezetten te stoppen wanneer u maar wilt en elk kopje krijgt een crèmelaagje. Je kunt kiezen om 1 kopje of 2 kopjes tegelijk te zetten en ook het 1e kopje koffie is gelijk al op de juiste temperatuur nadat de machine is opgewarmd en na 30 minuten schakelt het apparaat zichzelf uit.

welkomstekst senseo
antwoordtekst senseo schone senseoBen je meer een espresso-drinker? Ook dan kan je de Senseo Original Whiteboard Edition gebruiken want Senseo heeft ook een speciale espresso-padhouder (los verkrijgbaar).

espresso-padhouder

De Philips Senseo Original Whiteboard Edition is exclusief via Philips.nl of Bol.com te koop.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?