You are here: Home » Accessoires » Brillenmodeshow Eye Wish

Brillenmodeshow Eye Wish

geschreven door Constance

Afgelopen donderdagavond ben ik aanwezig geweest bij de brillenmodeshow van Eye Wish in het Rijksmuseum. En net als bij fashion en schoenen zijn ook in de brillen trends te bespeuren. En de brillentrends van deze winter gaan van Vintage tot High Fashion.

eyewish stijladvies

Eyewish heeft 7-tal brillenthema’s voor dit najaar en winter;

Trend Retro Chic

1. Retro Chic
De jaren ‘50 en ‘60 vormen nog altijd een inspiratiebron om echte fashion statements te maken. Het retrogevoel wordt versterkt door kleuren zoals bruin, groen, zwart en havana. De grote glazen van toen, die een unieke en stijlvolle nerdy look verzorgen, blijven maar de monturen zijn minder zwaar en dun. Een typisch voorbeeld in deze trend is de clubmaster. Een klassiek model met een oldschool style die zowel als optisch montuur en als zonnebril wordt gedragen. Een bril die perfect past bij rechthoekige of ovale gezichtsvormen.

Trend 2 Round
2. Round
De trend van de ronde brilmonturen die door de jaren heen al vaker terugkwam, zoals in de jaren ‘50 en ‘60 maar ook in de jaren ‘80 en ‘90, wordt steeds groter. Dankzij de
retro- en vintage-invloeden in de mode, blijft rond deze winter absoluut een belangrijke brillentrend. Merken zoals Fendi, G-STAR en Gucci spelen op deze trend in met stijlvolle en luxe brillen. Ook bij de zonnebrillen is de retrotrend aanwezig. Ronde brillen passen goed bij een gezicht met rechte lijnen, zoals bij een rechthoekige of vierkante gezichtsvorm.

Trend Chunky Bold
3. Chunky Bold
We blijven oversizen. The bigger the better! Grote en grove brillen doen het nog steeds goed en zijn in combinatie met de juiste outfit een zeer fashionable accessoire. Een oversized, haute couture montuur met grote glazen of een grof en zwaar montuur, het kan allebei.

Trend Thin Lines
4. Thin Lines
Een contrast ten opzichte van de Chunky Bold trend en absoluut een nieuwkomer deze winter is de ‘Thin Line’ trend. Deze winter worden de monturen nog fijner, dunner, lichter
en zachter van kleur. Perfect voor mensen met kleine of diepliggende ogen.

Trend Purple Style
5. Purple Style
Deze zomer kleurde alles paars, deze winter gaan de brillen mee. Paars is het nieuwe zwart voor de vrouwelijke brilmonturen! De prachtige kleur kent veel variaties en past daarom velen.

Trend Mix & Match
6. Mix & Match
Meerdere materialen in één bril gaan we veel zien deze winter. De combinatie van verschillende materialen zoals kunststof, hout, rubber of metaal zorgt voor een unieke look die naar eigen wens uiteenlopend kan zijn van heel subtiel naar extravagant. De Mix & Match trend speelt vooral bij de herenmonturen een belangrijke rol.

Trend Club Deluxe
7. Club Deluxe
Prestige merken zoals o.a. Dior en Gucci zijn herkenbaar door hun klassieke touch en elegantie. Een prachtige trend waarbij de unieke details zoals strass steentjes, studs en parels zijn verwerkt in de luxueuze monturen. Klassieke monturen maar altijd opvallend door de schitterende materialen met vrouwelijke silhouetten en een luxueuze afwerking.

En wist je dat je bij Eye Wish ook een stijladvies kan krijgen. Want een bril is een karakteristieke modeaccessoires en bepaalt voor een belangrijk deel de uitstraling van jou! Tijdens de brillenmodeshow werd specifiek aandacht besteed aan welke brilvorm het beste past bij welke gezichtsvorm. Je kunt bij elk Eye Wish filiaal een afspraak maken met de Eye Wish stylist en deze baseert het stijladvies op jouw persoonlijkheid en stijl, gezichtsvorm, kleur haar, huid en ogen. Zo draagt je altijd de juiste bril.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com