Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • New Looxs lanceert 5 nieuwe ‘Dutch Design’ fietstassen New Looxs lanceert 5 nieuwe ‘Dutch Design’ fietstassen
  • Nooit meer zonder stroom met de AmpBag rugzak Nooit meer zonder stroom met de AmpBag rugzak
  • Op reis met de Lilliputiens tas en rugzak Op reis met de Lilliputiens tas en rugzak
  • Test; Nest Cam IQ indoor beveiligingscamera Test; Nest Cam IQ indoor beveiligingscamera
  • Thule Atmos beschermt je iPhone 7 Thule Atmos beschermt je iPhone 7
  • Thule wandelwagens en kinderdragers Thule wandelwagens en kinderdragers
shoppen

Thule introduceert nieuwe rugzakken

Ben je op zoek naar een nieuwe rugzak? Lees dan snel onderstaand bericht, want Thule introduceert 2 nieuwe rugzakken; nl. de Thule Versant Backpacking-serie en de Thule Stir Hiking-serie. De Thule Versant Backpacking-serie en de Thule Stir Hiking-serie staan garant voor optimaal comfort dankzij de hoogstaande technologie, het stijlvolle ontwerp en de testmethoden waar Thule om bekend staat.

versant women 60 lt

De Thule Versant Backpack (beschikbaar in een mannen- en een vrouwenmodel in 70L, 60L en 50L) heeft een verstelbare borstriem en een gewatteerde, verstelbare heupriem. En aangezien elke backpacker of hiker zijn of haar eigen voorkeuren heeft is de backpack naar je eigen voorkeur aan te passen dmv. 3 verschillende opbergmogelijkheden in de heupriem: de roll-top SafeZone, een traditioneel vak met rits of een isolerende waterfleshouder. Ook onder extreme omstandigheden moet je tas optimaal functioneren. De backpack houdt je gear altijd droog en dankzij een ¾ regenhoes heb je gemakkelijk toegang tot je spullen.

stir 20 ltr

Thule Stir Hiking backpack (beschikbaar in een mannen- en vrouwenmodel in 35L en in een universeel model in 20L en 15L).De Thule Stir-serie is perfect voor iedereen die op zoek naar de combi tussen eenvoud en comfort. Dankzij de verstelmogelijkheden bij de 35L-uitvoering is de tas in een handomdraai gefinetuned. De Thule Stirs hebben een bovenkant die in een vloeiende beweging te openen is. De 35L en 20L hebben een handig stretchvakje op de schouderband voor je mobiele telefoon of andere benodigdheden. Daarnaast beschikt de 35L ook over een ¾ regenhoes.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?