You are here: Home » Duurzaam design » Nieuwe IKEA herfstcollectie

Nieuwe IKEA herfstcollectie

geschreven door Constance

Begin september ligt bij iedereen weer de nieuwe IKEA gids op de deurmat, dus nog even geduld. Maar ik kan alvast een klein tipje van de nieuwe collectie oplichten. Deze herfst kan je bij IKEA oa. terecht voor stoere Scandinavische meubels, mix & match stoelen en slimme spiegels. Ook geven handgeweven tapijten warmte in je huis ne kan je je huidige lampen een make-over geven, alle nieuwe items zijn functioneel, duurzaam, stijlvol én betaalbaar.

unnamed(1)

De stoere NORRÅKER meubelcollectie bestaat uit een duurzame werkbank en eetkamermeubels die zijn gemaakt van massief berken, een slijtvast materiaal dat lang meegaat en mooi oud wordt. En mooie details, zoals koperen schroeven en ronde hoeken, maken het geheel af.

05-PH129062

Met de mix & match stoelenserie kan je een blauwe zitting met een chromen onderstel kiezen, of wil je toch liever een witte zitting met massief berken onderstel? Er zijn 3 zittingen en 3 onderstellen en deze koop je los van elkaar en zo creëer je je eigen stoel.

09-PH129036

Het LILLÅSEN bureau kan je in elke kleine ruimte in je huis kwijt. Het bureau is gemaakt van duurzaam bamboe.

13-PH129142

De 3 nieuwe vloerkleden zijn uniek, handgeweven én verantwoord, want staan niet alleen heel mooi in jouw huis of appartement maar ook de wevers in India krijgen een betere toekomst door eerlijke lonen, een goede werkomgeving en veilige hulpmiddelen.

17-PH129051

Ben je je huidige lampenkappen een beetje zat? Met de metalen EDSVALLA lampaccessoires in de vorm van bladeren geef je een bestaande lampenkap eenvoudig een metamorfose. En met de SÄTTRA geometrische kralen vrolijk je je snoer ook gelijk op.

19-PH129044

Maak slim gebruik van je ruimte met de IKORNNES spiegels van essenfineer. De grote staande spiegel heeft een handig kledingrek aan de achterkant, ideaal voor het ophangen van je kleding en accessoires. De kleine versie is geschikt om op tafel te zetten of aan de muur te hangen. Aan de muur gebruik je de verstelbare arm als plek voor je lippenstift, portemonnee of sjaal.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com