Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Revitalash geeft je deze kerst lange wimpers en volle wenkbrauwen Revitalash geeft je deze kerst lange wimpers en volle wenkbrauwen
  • Revitalash introduceert ReGenesis; speciaal voor fijn en dunner wordend haar Revitalash introduceert ReGenesis; speciaal voor fijn en dunner wordend haar
  • Moederdag cadeau; RevitaLash & RevitaBrow serum Moederdag cadeau; RevitaLash & RevitaBrow serum
  • Mooie volle lange wimpers met het Kruidvat Super Lash Serum Mooie volle lange wimpers met het Kruidvat Super Lash Serum
  • Revitalash lanceert de Revitalash Defining Eyeliner Revitalash lanceert de Revitalash Defining Eyeliner
  • RevitaLash giftset RevitaLash giftset
shoppen

RevitaLash introduceert ReGenesis haarproducten

RevitaLash, bekend van het, door mij geteste wimper- en wenkbrauwserum, introduceert ReGenesis; een serie haarproducten voor fijn en dunner wordend haar. (Eigenlijk dus voor mijn haar.)

Regenesis Detox

Het RevitaLash ReGenesis Hair Enhancing System bestaat uit 3 producten;  het Detox Hair & Scalp haarmasker, de Volume Enhancer haarspray & de Volume Enhancer haarschuim. Deze 3 producten zijn ideaal voor breekbaar, broos en dunner wordend haar dat veroorzaakt wordt door invloeden van buitenaf zoals stress en schade van stylingtools. De haarspray en –schuim zijn voorzien van het exclusieve en gepatenteerde BioPeptin Complex. De anti-aging producten bevorderen de conditie van natuurlijk haar en brengt de conditie van de hoofdhuid weer terug in balans. Haar krijgt meer volume en het oogt dikker, resultaat zijn mooi verzorgde, gezonde en gehydrateerde lokken. Het Detox Hair & Scalp masker is ideaal te gebruiken als wekelijkse behandeling om de hoofdhuid en het haar een verzorgende boost te geven. De verjongende formule ondersteunt de conditie en het evenwicht van de hoofdhuid en helpt haar te hydrateren. Haar wordt sterker, is beter gehydrateerd, krijgt een prachtige glans en oogt voller en dikker.

ReGenesis Foam Regenesis Spray
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?