You are here: Home » Beauty » RevitaLash introduceert ReGenesis haarproducten

RevitaLash introduceert ReGenesis haarproducten

geschreven door Constance

RevitaLash, bekend van het, door mij geteste wimper- en wenkbrauwserum, introduceert ReGenesis; een serie haarproducten voor fijn en dunner wordend haar. (Eigenlijk dus voor mijn haar.)

Regenesis Detox

Het RevitaLash ReGenesis Hair Enhancing System bestaat uit 3 producten;  het Detox Hair & Scalp haarmasker, de Volume Enhancer haarspray & de Volume Enhancer haarschuim. Deze 3 producten zijn ideaal voor breekbaar, broos en dunner wordend haar dat veroorzaakt wordt door invloeden van buitenaf zoals stress en schade van stylingtools. De haarspray en –schuim zijn voorzien van het exclusieve en gepatenteerde BioPeptin Complex. De anti-aging producten bevorderen de conditie van natuurlijk haar en brengt de conditie van de hoofdhuid weer terug in balans. Haar krijgt meer volume en het oogt dikker, resultaat zijn mooi verzorgde, gezonde en gehydrateerde lokken. Het Detox Hair & Scalp masker is ideaal te gebruiken als wekelijkse behandeling om de hoofdhuid en het haar een verzorgende boost te geven. De verjongende formule ondersteunt de conditie en het evenwicht van de hoofdhuid en helpt haar te hydrateren. Haar wordt sterker, is beter gehydrateerd, krijgt een prachtige glans en oogt voller en dikker.

ReGenesis Foam Regenesis Spray

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com