Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Nieuw boek; LIMONADE, alcoholvrije drankjes voor volwassenen Nieuw boek; LIMONADE, alcoholvrije drankjes voor volwassenen
shoppen

Kleurboeken voor volwassenen

Als kind had ik altijd moeite om binnen de lijntjes te kleuren maar dat kan ik nu, met het grote aanbod aan kleurboeken voor volwassen, helemaal goed maken.

kleurboek voor volwassen; kleur-je-eigen-van-gogh

En het aanbod van deze kleurboeken is groot en de kleurplaten zijn zeker niet kinderlijk. Want wat dacht je van deze titel? ‘Kleur je eigen Van Gogh’. In dit kleurboek staan afbeeldingen originele Van Gogh schilderijen, zodat er altijd natuurgetrouw gekleurd kan worden, maar je kan natuurlijk ook je eigen fantasie zijn gang laten gaan door een geheel nieuwe creatie te bedenken.

En in het kleurboek ‘Kleur je eigen Hollandse Meester’ staan 22 afbeeldingen die je kunt vinden in diverse Europese musea, zoals De Nachtwacht, het Meisje met de Parel of Het Vrolijke Huisgezin.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?