Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • De nieuwste Dopper is de Dopper Insulated De nieuwste Dopper is de Dopper Insulated
  • Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer? Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer?
  • Reisbeker voor verse thee Reisbeker voor verse thee
  • IKEA helpt je met de wintertijd IKEA helpt je met de wintertijd
  • Test; SENSEO Milk Twister melkopschuimer Test; SENSEO Milk Twister melkopschuimer
  • Honeywell evohome is gelanceerd Honeywell evohome is gelanceerd
ladygadgets

Test; Fellowes Saturn 3i lamineermachine

Er zijn een aantal gadgets bij ons binnengekomen en de aankomende week krijgen jullie mijn testervaringen te lezen. Als eerste komt de Fellowes Saturn 3i lamineermachine aan de beurt.

Saturn 3i A4 laminator Testman en ik hadden zelf een zgn. koud lamineerapparaat, maar de Fellowes Saturn 3i lamineermachine werkt met warmte en dat geeft toch wel een veel mooier resultaat en gaat ook nog eens een stuk sneller.

Wat kan je zoal lamineren? Ik heb zelf een aantal polairoid foto’s (van ruim 20 jaar geleden) tussen de speciale, bijgeleverde, insteekhoezen gelegd en deze zijn er in verschillende maten. Bij het apparaat zelf zit ook een startpakket met lamineerhoezen dus kan je gelijk aan de slag, zonder dat je deze apart moet aanschaffen.

Het apparaat zelf is vrij breed en dat is eigenlijk het enige nadeel dat ik heb ontdekt. Nu hebben wij een aparte werktafel waarop oa de printer staat, en nu dus ook het lamineerapparaat, maar dat is misschien niet bij iedereen mogelijk. De bediening is reuze gemakkelijk en je krijgt ook een piepje te horen wanneer je kan gaan beginnen met              (warm) lamineren en dit gaat geheel automatisch en snel. Maar je kunt ook kiezen voor de koude methode en dit doe je dan handmatig, je ‘draait’ als het ware het document door de rollers heen.

fellowes  saturn 3i knoppen

Als je ‘warm’ hebt gelamineerd dan is het alleen nog zaak om even je document te laten afkoelen en dan is ie klaar.

Conclusie; een lamineermachine is echt een apparaat dat je, als je het niet hebt je deze niet mist, maar als je hem wel hebt je deze regelmatig tevoorschijn haalt. Want je kan niet alleen foto’s lamineren, ook lekkere recepten, bijzondere kaarten of dcumenten worden op deze manier bewaard, zonder dat ze geel worden of scheuren.

[youtube]https://youtu.be/G02uFpwHP7w[/youtube]

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?