You are here: Home » Accessoires » Case Logic lanceert nieuwe laptoprugzak en laptoptas

Case Logic lanceert nieuwe laptoprugzak en laptoptas

geschreven door Constance

Case Logic heeft de Berkeley laptoprugzak vernieuwd en een nieuw model laptoptas gelanceerd, de Arca.

Case Logic Berkeley rugzak

Case Logic Berkeley laptoprugtassen hebben nieuwe designs en kleuren gekregen. De gewatteerde sleeve voor laptops en tablets van de Berkeley zorgt ervoor dat je je laptop niet kan beschadigen, terwijl je in het verborgen vak van het rugpaneel kleinere spullen op kunt bergen. De oversized ritsen zorgen dat de tas moeiteloos open en dicht gaat en ze zijn breed genoeg om een slotje aan te hangen voor extra beveiliging. Door het meedragen van je elektronica, papier, pennen, opladers, sleutels, smartphones en andere noodzakelijke spullen kan je alles, gemakkelijk, in 1 tas kwijt, terwijl Berkeley’s verwijderbare en verstelbare borstriem extra ondersteuning biedt waar dat het meest nodig is. Ook de scharnierende schouderbanden die zich aanpassen aan verschillende lichaamstypes zorgen voor extra draagcomfort.

Kenmerken; Ruimte voor een 17″ MacBook Pro (15.6″ PC) + iPad (10.1″ tablet), totale inhoud 29L. Verborgen opbergruimte op het achterpaneel voor geld en kostbaarheden en een asymmetrisch opbergpaneel voor elektronica inclusief ruim vak voor pennen, markeerstiften en potloden. Stevige schouderbanden en extra grote ritssluitingen. Kofferachtige opening op hoofdvak en waterfles-vakken. Afneembare en verstelbare borstband voor extra steun. Gemaakt van duurzaam polyester materiaal.

case logic arca collectie

De Case Logic Arca serie geeft bescherming van je laptop of tablet die past bij jóuw lifestyle en is speciaal ontworpen voor de forens. De sleeves beschikken over een harde kunststof shell aan de buitenkant en een dikke padding aan de binnenkant, waardoor je je laptop of tablet veilig overal mee naartoe kunt nemen. Door de combinatie van moderne kleuren met een unieke padding aan zowel de binnen- als buitenkant en de handige afneembare draagriem, is deze collectie zowel praktisch als stijlvol.

De multifunctionele Case Logic Arca is de perfecte oplossing voor onderweg. Je kunt hem als tas over je schouder dragen, gemakkelijk aan een trolley vastmaken of als losse sleeve in een grotere tas gebruiken. Daarnaast zorgen elastische bandjes aan de binnenkant ervoor dat je je laptop ook kunt blijven gebruiken terwijl hij in de case zit. De tas bestaat in 3 verschillende maten en drie kleuren: Black, Ion en Pepper.

Kenmerken: Buitenkant van harde kunststof (EVA) shell beschermt je hardware. Dikke padding aan de binnenkant beschermt tegen vallen. Mesh-achterkant zorgt voor koeling van de batterij. Elastieken banden maken in-case gebruik mogelijk. Afneembare/verstelbare schouderband. Beschikbaar in 3 maten: 10”, 11” en 13”.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?