Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer? Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer?
  • Dol op powerfood en bananen? Koop dan het Bananenboek Dol op powerfood en bananen? Koop dan het Bananenboek
  • Koken met limoncello Koken met limoncello
  • Mail & win; Gezonde kookboeken van Ekoplaza Mail & win; Gezonde kookboeken van Ekoplaza
  • Biologische supermarkt Ekoplaza helpt met een gezondere leefstijl Biologische supermarkt Ekoplaza helpt met een gezondere leefstijl
  • Dille & Kamille presenteert het kookboek Keukengeheimen Dille & Kamille presenteert het kookboek Keukengeheimen
shoppen

Kinderkookboek; Op Kookavontuur met Jonnie & Thérèse Boer

Dat Jonnie & Thérèse Boer niet alleen mooie en ingewikkelde kookboeken schrijven blijkt wel uit kinderkookboek ‘Op kookavontuur met Jonnie en Thérèse Boer‘. Dit is een basis kook-, eet- en weetboek voor kinderen vanaf 8 jaar.

kinderkookboek Op Kookavontuur met Jonnie en Thérèse Boer

In een geestige, sprookjesachtige omgeving nemen Jonnie en Thérèse Boer de kinderen mee op een culinair avontuur. Tijdens dit avontuur leren kinderen Jonnies recepten koken, keukenterminologieën en legt Thérèse ze alles uit over tafeldekken en etiquette. Kinderen leren alles wat ze moeten weten over gezond koken en eten en tafelmanieren tijdens dit vrolijke verhaal.

Het kookboek bevat 12 unieke recepten van Jonnie en 4 speciale drankjes van Thérèse en is gevuld met allerlei ‘eetweetjes’. Zoals wat is: Fruit een uitje? Wat is barderen, larderen en karameliseren? Wat is een bouquet garni? Maar ook hoe vouw je een servet en hoe dek je de tafel maken. En ook leer je boodschappenlijstjes maken zodat je gelijk aan de slag kunt achter de kachel (fornuis). Maw. een leuk en leerzaam boek voor de aspirant sterrenkok in spé.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?