You are here: Home » Eten & koken » Kinderkookboek; Op Kookavontuur met Jonnie & Thérèse Boer

Kinderkookboek; Op Kookavontuur met Jonnie & Thérèse Boer

geschreven door Constance

Dat Jonnie & Thérèse Boer niet alleen mooie en ingewikkelde kookboeken schrijven blijkt wel uit kinderkookboek ‘Op kookavontuur met Jonnie en Thérèse Boer‘. Dit is een basis kook-, eet- en weetboek voor kinderen vanaf 8 jaar.

kinderkookboek Op Kookavontuur met Jonnie en Thérèse Boer

In een geestige, sprookjesachtige omgeving nemen Jonnie en Thérèse Boer de kinderen mee op een culinair avontuur. Tijdens dit avontuur leren kinderen Jonnies recepten koken, keukenterminologieën en legt Thérèse ze alles uit over tafeldekken en etiquette. Kinderen leren alles wat ze moeten weten over gezond koken en eten en tafelmanieren tijdens dit vrolijke verhaal.

Het kookboek bevat 12 unieke recepten van Jonnie en 4 speciale drankjes van Thérèse en is gevuld met allerlei ‘eetweetjes’. Zoals wat is: Fruit een uitje? Wat is barderen, larderen en karameliseren? Wat is een bouquet garni? Maar ook hoe vouw je een servet en hoe dek je de tafel maken. En ook leer je boodschappenlijstjes maken zodat je gelijk aan de slag kunt achter de kachel (fornuis). Maw. een leuk en leerzaam boek voor de aspirant sterrenkok in spé.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com