Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Dyson lanceert de Dyson Pure Cool Me Dyson lanceert de Dyson Pure Cool Me
  • Dyson introduceert de Dyson Lightcycle-taaklamp Dyson introduceert de Dyson Lightcycle-taaklamp
  • Babsee; een zonnebril en leesbril in-een Babsee; een zonnebril en leesbril in-een
  • Test; Philips SpeedPro Max Aqua draadloze stofzuiger Test; Philips SpeedPro Max Aqua draadloze stofzuiger
  • Test; OPPO AX7 android smartphone Test; OPPO AX7 android smartphone
  • Secrid x Freitag; een zero-waste wallet Secrid x Freitag; een zero-waste wallet
wonen

Moederdag tip: Weekend Vliebiza

Wist je dat Nederland haar eigen ‘Ibiza’ heeft? Dan ben je nog nooit op Vlieland in Badhotel Bruin geweest. Op Vlieland krijg je dat echt, fijne eilandgevoel met een mix van ontspanning, fun en luxe. Want van dat alles kan je genieten bij het boutique hotel  Badhotel Bruin in de Dorpsstraat. De eigenaren Paul van Essen en Mirjam Westers kennen het eiland als geen ander en nemen de gasten graag mee naar de verborgen pareltjes van dit eiland, en in en om het hotel.

image001(1)Badhotel Bruin heeft verschillende kamers; zoals de luxe Hästens suite, familiekamers, appartementen of een charmante basicroom. En topchef Robert Buurma van restaurant Bravoure in Badhotel Bruin staat dagelijks voor je klaar klaar met gastronomische verassingen en voor wie de volgende dag ‘gezond’ wil doen kan genieten van een  suikervrije hightea in de Riviera Lounge. Regent het, of wil je na een dagje ‘outdoor’ tot rust komen, geniet dan van de Wellness ruimte van het hotel met sauna, zwemspa, zonnebank,
jacuzzi en relax ruimtes.

Wat kan je allemaal doen, behalve luieren op het strand? Naast de bekendere activiteiten zoals de Vliehors Express en paardrijden door de duinen zijn er ook minder bekende en veel bijzondere to do’s die deze eilandvakantie onvergetelijk maken. Zoals een romantisch diner in de vuurtoren (op aanvraag), een bezoek aan Podium Vlieland met film, festival, muziek, theater of cabaret en een excursie middenin de nacht waarbij onder de sterrenhemel uitleg gegeven wordt over de dynamische natuur en in de zomermaanden
kan je ook parachute springen boven Vlieland.

En natuurlijk verlaat je Vliebiza niet zonder even lekker geshopt te hebben, zoals de armbandjes van Words from the Heart. Hierop staan speciale Vlieland teksten zoals “Breng
gedachten vol verlangen naar het lege stille strand, schrijf ze duizend stille malen tussen duizend korrels zand.” Maar ook de Island-bracelets van Vlieland zijn een blijvende herinnering aan het eiland. De zilveren en vergulde gouden muntjes met een uitsnede in de vorm van het eiland is verkrijgbaar in de kleuren zwart, lichtroze, paarsrood, oranje, geel en blauw.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?