Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Tivoli Audio introduceert de PAL+ BT Tivoli Audio introduceert de PAL+ BT
  • Nieuwe covers voor de Tivoli Albergo+ radio Nieuwe covers voor de Tivoli Albergo+ radio
ladygadgets

Tivoli Audio Digital Radio Tour

Wil je kennis maken met Tivoli Audio,The Original Radio Company? Dat kan vanaf aankomend weekend want dan gaat haar Digital Radio Tour van start.

tivoli audio digital audio tourAls fabrikant van DAB+ radio’s en drager van het Digitale Radio Keurmerk heeft Tivoli Audio dit concept in het leven geroepen om door heel Nederland haar kennis van DAB+ te delen met consumenten. DAB+, ook wel bekend als Digital Radio Plus, is de nieuwe digitale standaard voor het luisteren naar radio. Kort gezegd biedt DAB+ je meer radiozenders, meer informatie, grotere dekking, één vaste frequentie en nooit meer ruis. Toch bestaat er bij veel mensen nog veel onduidelijkheid over het nut en de voordelen van DAB+ en daarin biedt Tivoli Audio hen graag de helpende hand. En wel in de vorm van de Digital Radio Tour.

Tijdens haar Digital Radio Tour zal Tivoli Audio de komende maanden verschillende locaties bezoeken om daar samen met lokale audio dealers voorlichting te geven over DAB+. Op de Digital Radio Tour locatie zal er de hele dag een expert van Tivoli Audio aanwezig zijn om vragen te beantwoorden, je alles te vertellen over Digital Radio Plus en demonstraties van DAB+ radio’s te geven

Hieronder vind je het (voorlopige) overzicht van de Digital Radio Tour te vinden..

Zaterdag 9 mei in Rijswijk: De Vries Elektro
Woensdag 20 mei in Enschede: Hemmers Beeld & Geluid
Zondag 14 juni in Meppel: Electroworld Hagendoorn
Vrijdag 19 juni in Hoorn: Botman (o.v.)
Zaterdag 20 juni in Den Haag: Stadhouder Elektronica
Zaterdag 25 juli in Bergen op Zoom: Home Perfection (o.v.)
Zondag 6 september in Meerssen: Audiowinkel Helder
Zaterdag 26 september in Utrecht: Audiozaal

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?