You are here: Home » Accessoires » Scholl Velvet Smooth Express Pedi

Scholl Velvet Smooth Express Pedi

geschreven door Constance

Bij een hoop vrouwen slaat de schrik om het hart, want de sandalen, open schoenen en slippers mogen uit de kast maar je voeten zien er nog niet zomerproof uit. Scholl gaat je voeten helpen met de Scholl Velvet Smooth Express Pedi.

smooth expressEn Scholl heeft nu de Velvet Smooth Express Pedi met Diamantkristallen gelanceerd. Diamant is het hardste natuurlijke element op aarde. De kristallen doen wonderen: ze verwijderen droge huid en eelt in alle zachtheid zodat de voeten in een oogwenk heerlijk zacht aanvoelen. En de rollers zijn er nu in 3 schuurniveaus,regular, extra grof en extra fijn, zodat de verzorging nog beter is afgestemd op jouw voeten. De Velvet Smooth Express Pedi met Diamantkristallen is er in het in blauw; met een regular roller voor het verwijderen van de verharde huid en in roze; met een extra grove roller voor het verwijderen van eelt.

En in de Velvet Smooth-lijn vind je nog veel meer fijne producten voor een thuispedicure.  De producten bevatten speciale ingrediënten zoals groene kaviaar, omega 6 en hyaluronzuur die ook gebruikt worden in de beste huidverzorgingsproducten. Naast de Express Pedi met Diamantkristallen bevat de verwenlijn ook een dagelijks hydraterend serum, een dagelijkse hydraterende crème en de 3 verschillende rollers om de Express Pedi aan al je behoeften te voorzien. Met andere woorden: een compleet pedicure programma dat je thuis in alle comfort in je badkamer kunt uitvoeren.

scholl smooth express productenEn wil je gratis en zonder afspraak, kennis maken met de Scholl Velvet Smooth Express Pedi? Scholl nodigt iedereen uit om naar de Scholl Feet Pop-up Bar te komen en je oude voetenvijl in te ruilen voor een gratis Scholl-pedicure. Op 26 en 27 juni as. kun je je voeten toevertrouwen aan de ervaren handen van onze professionele pedicures die je een perfecte behandeling zullen geven met de Scholl Velvet Smooth Express Pedi. Je hebt de keuze uit 3 verschillende behandelingen: voetmassage, nagelverzorging of het lakken van de nagels. Locatie: Gerard Doustraat 76. 1072 VW Amsterdam.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com