Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Gadget Test; Cuisinart multifunctionele grill Gadget Test; Cuisinart multifunctionele grill
  • Rookvrije BBQ Rookvrije BBQ
  • Magimix Stomer Magimix Stomer
  • Gadget Test: Philips AirFryer Gadget Test: Philips AirFryer
  • Handige kookzak voor op de bbq of in de oven Handige kookzak voor op de bbq of in de oven
shoppen

Wagyu vlees online bestellen

Een van lekkerste stukken vlees, althans dat vind ik, is het Japanse Wagyu vlees. Maar ja, Japan ligt nu eenmaal niet naast de deur om even snel dit overheerlijke vlees te gaan halen. Daarom komt het naar je toe, want je kunt nu online Wagyu vlees bestellen, via Japanese-Wagyu.com.

wagyuZij verkopen 3 verschillende soorten Wagyu vlees; Japans, Amerikaans en Australisch. De Japanse Wagyu steaks worden gemaakt van 100% Japanse koeien. De Amerikaanse variant is minder geaderd dan het Japanse vlees en hiervoor wordt een kruising van Japanse Wagyu runderen en Black Angus rund gebruikt. En de Australische Wagyu zijn ook kruisingen maar dit vlees is weer zachter dan het Amerikaanse vlees.

Ik heb zelf mogen proeven en mijn voorkeur gaat uit naar de Japanse en de Australische Wagyu, de Amerikaanse Wagyu vind ik te vet maar dat is persoonlijk. Nu is Wagyu nog steeds behoorlijk kostbaar, maar wil je eens echt goed uitpakken voor een bijzonder diner dan raad ik je aan om toch eens zo’n overheerlijke steak te bestellen en anders bij de Harbour Club te bestellen.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?