You are here: Home » IKEA » IKEA helpt je met eigen moestuin of kwekerij

IKEA helpt je met eigen moestuin of kwekerij

geschreven door Constance

IKEA helpt je met je eigen moestuin of kwekerij. Of wat dacht je van een minituin op je balkon? Het kan allemaal want het maakt niet of je nu een grote tuin of een piepklein balkon hebt.

droomhome_tuinieren_balkon_terras_ikea_urban_gardeningMet de IKEA tuin- en balkoncollectie kan je overal heel gemakkelijk je eigen groenten, fruit en kruiden kweken. Met slimme oplossingen, creatieve ideeën en het juiste gereedschap wordt tuinieren een feest.

In de FRÖER kweekset verbouw je zelf kruiden en groenten, zelfs als je geen groene vingers hebt. Je hoeft alleen maar een beetje liefde, zon en water toe te voegen.

De SÖTCITRON pot heeft ingebouwd waterreservoir en zo blijven je planten er zonder dagelijkse aandacht toch mooi bij staan. Want het waterreservoir zorgt voor gelijkmatige bewatering, ook als je er even niet bent.

Weinig ruimte en toch veel groen zoals in een tuin? We hebben oplossingen om zelfs van het kleinste balkon een oase te maken. Bijvoorbeeld met de SOCKER plantenstandaard. In de SOCKER plantenstandaard kun je maar liefst 13 planten kwijt. Of hang je planten/ kruiden op met de BITTERGURKA plantenhanger.

Zoek je een plekje waar je je planten en tuinspullen netjes in op kan bergen. De HINDÖ kast staat stevig, ook op ongelijke vloeren, omdat de doppen kunnen worden afgesteld. De kast is slijtvast, eenvoudig schoon te maken en beschermd tegen roest, omdat deze is gemaakt van staal afgewerkt met poederlak.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com